Ulice 14.9.2015 - 2871. díl

Eddiemu se stane na rybách nepříjemný úraz. Háček se mu bolestivě zabodne do dlaně. Jen co se s Vlastimilem Peškem ráno vrátí domů, hned se pustí do chlapského ošetření rány. Pešek ji Eddiemu nejprve vypálí slivovicí zvenčí a pak pro jistotu i zevnitř.

Při svérázné léčebné proceduře nachytá Vlastimila Peška a Eddieho Amálie, jež se vrátí z venčení Máni. Jejich léčbu vezme s nadhledem, ale Eddiemu zranění raději odborně ošetří. Náročný den čeká hlavně Adrianu. Dnes Karel odlétá do Ameriky. Na letiště to vezme přes Coolnu, kde má Adriana službu. Přijde se nejen rozloučit. Adrianě dá i dopis pro Markétu, na které mu stále záleží... Co Karlův dopis udělá s Markétou? A jak Adriana ustojí další návštěvu Šmýda v nemocnici?

Pánská jízda Tondy a Rudolfa

Sandra se v salonu už dostatečně rozkoukala. Dokonce Jitce navrhne i určité změny, jež by podle ní jejich kadeřnictví jen prospěly. Zejména by ráda zvýšila ceny, aby tak dala klientele najevo, že nabízejí špičkové služby. Jitce se ale do zdražování ani trochu nechce. Sandře objasní i důvod, ale ta si o tom pomyslí své. Finance řeší také Pepan, který přišel o obživu, a tak nemá peníze na splátky svého stotisícového dluhu. Navíc prodej džípu je zatím v nedohlednu, protože opravy se protahují. Pepan proto požádá Jirku, jestli by mu nepůjčil patnáct tisíc. Zároveň ho ujistí, že mu peníze hned, jak prodají džíp, do poslední koruny vrátí.... Smiluje se Jirka nad Pepanem? Proč bude Pepana zachraňovat Simona? A jak dopadne pánská jízda Rudolfa a Tondy?

Na tenhle mejdan se bude dlouho vzpomínat! Tonda s Rudolfem zapaří jako zamlada a stejně tak se i odvážou, když uniknou z dohledu svých partnerek. Co budou vyvádět? A jak skončí? To byste neuhádli!

Tohle bude velké! Rudolf s Tondou se chystají zapít Rudolfovo „zázračné“ uzdravení. Tonda tomu zpočátku ani nechtěl věřit, že by se jeho brácha po dvaceti letech obešel bez berlí. Něco takového se opravdu nestává každý den.

Ještě před rokem se zdálo, že se Ruda svého handicapu již nezbaví. Všichni byli rádi, že neskončil na vozíku. O tom, že by zase normálně chodil, se nikomu ani nesnilo. A teď si vesele jezdí na kole a užívá si každého dne, kdy si to může zase štrádovat po svých bez jakékoliv opěry. No není to skvělé?

Ovšem v pondělí by se mu nějaká opěra přeci jen hodila. Ne snad proto, že by u něj nastaly nenadálé zdravotní komplikace. S bráchou to pouze krapet přeženou ve svém oblíbeném lokále. Jen co jejich drahé polovičky zmizí z dohledu, rozjede se ta pravá párty. Jak ti dva dopadnou? Mají stejnou formu jako zamlada?

Nyklová předává své impérium

Vilma Nyklová očekává celá nervózní Světlanin návrat z porodnice. Dokonce připravila na uvítanou malou oslavu, při které se chystá Lumírovi slavnostně předat své impérium. K tomu ale nedojde, protože Světlana bude s Alexem spěchat domů, aby ho nakojila. A Lumír u toho samozřejmě nechce chybět. Zklamaná Nyklová proto musí odložit své překvapení na později. Ale ani pak jí to nevyjde podle jejích představ... Co se stane? Jak Lumír na její gesto zareaguje? A čím Nyklová později dojme Světlanu i Lumíra?

Lumír se už nemůže dočkat, až bude mít syna a Světlanu doma z porodnice. Však se na ně taky náležitě připravil! Svými vychytávkami pro Alexe Světlanu hodně překvapí. Tohle tedy vážně nečekala...

Lumír bude mít svoji rodinku konečně u sebe. Těší se jak malý Jarda, až o syna bude moci pečovat a být s ním. Vše ostatní jde nyní stranou. Alex je pro něj prostě na prvním místě. Doma se musí mít jako v bavlnce, o to se Lumír už postará. Pro Alexe prostě jen to nejlepší!

A jak si Světlana s Lumírem povedou coby novopečení rodiče? Pro oba je to velká změna. Najednou jsou tři, mají vytouženého potomka, na kterého hodně dlouho čekali. O to víc si míní rodičovství užít. A Lumír s tím začne ve velkém stylu. Nic neponechá náhodě. Teorii má díky internetu v malíčku. Však taky Světlanu hodně překvapí, až se vytasí se všemi vychytávkami, jež stihl pořídit, zatímco ona byla v porodnici. Některé se budou opravdu hodit. Ovšem všeho moc škodí...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz