Ulice 15.9.2015 - 2872. díl

Světlana v noci nakojí Alexe a pak čeká, až si malý odříhne. Po chvíli se probere i Lumír. Hned chce Světlanu vystřídat, ale ta ho přesvědčí, aby spal dál, protože ráno musí vstávat do práce. Lumír během chvilky opět usne jako špalek.

Přes den se zastaví v pekařství Květa, aby s Nyklovou probrala provozní záležitosti. Ta jí důležitě oznámí, aby se obracela na Lumíra, neboť na něj převedla svůj podíl. Vzápětí jí to ale nedá a začne vyzvídat, co Květa chce projednat. Ta si ji ovšem vychutná. Vpálí jí, že coby obyčejné prodavačce jí do toho nic není... Jak na to Nyklová zareaguje? Co Květa chystá? Jak se to dotkne pekařství a jak Nyklových?

Ajaj, začíná jít do tuhého. Jen co se Květa usadila v Praze, aby dohlédla na svůj nový projekt, Nyklovým začne být ouvej. Až dosud byli v pražské pobočce neomezenými vládci. Jenže to se teď změní. Co má Květa v plánu? A kdo to nejspíš odnese?

V Děčíně dokázala Květa vybudovat hotové impérium, nyní chce prorazit i v Praze. Jak je možné, že je tak úspěšná? Radek Mastný to už ví. Tahle dáma umí mít hodně ostré lokty. Tvrdě si jde za svým stejně jako on a navíc je také velmi dobrým stratégem. Podobně jako Mastný má čuch na to, co by jí mohlo vydělat slušné peníze. A nedej bože, aby se jí někdo stavěl do cesty. To je pak hodně nepříjemná...

S tím už má bohaté zkušenosti Vilma Nyklová, která je s Květou už nějaký ten pátek na kordy. A to, že předala svůj podíl ve firmě Lumírovi, ještě neznamená, že by tím pádem šla Květě z cesty. Právě naopak. Jen co Květa přijde se svým zlepšovákem, Nyklová vytáhne do boje. Přeci Vavruškové nedovolí, aby bez mrknutí oka zničila všechno, s čím se ona tak dlouho piplala?! Co Květa vlastně plánuje? A jak na matčin další konflikt s Květou zareaguje Lumír?

Pepan má kupce

Simonu vzbudí vyzvánění mobilu. Volá jí rozhozená Mirka, která shání Tondu. Simona přizná, že ani Rudolf ještě domů nedorazil. Ve snaze uklidnit Mirku prohodí, že hoši se zřejmě někde zapomněli. Tím by to ráda uzavřela, ale Mirka ji přesvědčí, aby se po nich podívala. Jednak má strach, aby se Tondovi třeba něco nestalo, jednak chce mít jistotu, že není s vnadnou servírkou z hospody. Simona sice nerada, ale přeci jen vypraví ty dva hledat. Objeví je hned před domem. A docela se na jejich účet pobaví. Ruda spící na skluzavce, Tonda na lavičce, oba řádně nametení. Simona je probere, Tondu vyšle za Mirkou a Rudu si odvede domů. Tím ale tahle pánská jízda neskončí. Její následky budou opravdu krušné... Jak Hložánci dopadnou? Jakého kupce na džíp Pepan sežene? Co bude Jirkovi podezřelé? Proč bude Rudolf varovat před Pepanem právě Jirku? A čím Simonu zaskočí Sandra?

Přípravy na konkurz

Viki má plnou hlavu zítřejšího konkurzu do castingové agentury. Chce vypadat co nejlépe, a tak řeší účes, líčení i co na sebe. Rozina nad těmi přípravami jen žasne. Viki ji požádá, aby s ní zašla do obchodu a dělala jí poradkyni. Rozinu to překvapí, protože se o svět módy tolik nezajímá. Zatímco pro Viki a téměř všechny její spolužačky je konkurz událostí číslo jedna, Rozinu i Lucku naprosto míjí... Jaké budou přípravy Viki na konkurz? Čím překvapí Filipa? Proč si bude dělat Veronika starosti o Rozinu? A co chystá na faře farář Ryba?

Konkurz do castingové agentury je příležitostí, která se už nemusí podruhé opakovat. Viki si je toho dobře vědoma. A udělá všechno pro to, aby uspěla. Jak moc bolestivé to bude?

ozinu nechává konkurz do castingové agentury chladnou. Zato Viki ho prožívá víc, než je zdrávo. Tohle je přeci příležitost, jak prorazit a dostat se do velkého světa! Proto také nic neponechá náhodě. Na konkurz se připraví tak, že Rozina, z níž si udělá tak trochu proti její vůli asistentku, bude jen koukat. Co všechno Viki podstoupí, aby uspěla? A co se skrývá za jejím bezvadným vzhledem? Rozinu její svět už brzy dost zaskočí…

Viki se snaží jít s dobou. Sleduje módní trendy, vyhledává si nejrůznější rady i doporučení, jak o sebe pečovat, a pak to okamžitě zkouší v praxi. Jako každá druhá holka sní o tom, že se na ni jednoho dne usměje štěstí a všimne si jí někdo od filmu či modelingu. Teď o sobě konečně může dát vědět! Ovšem konkurence bude obrovská. O to větší snahu Viki vynaloží, aby byla prostě dokonalá. Pro svůj bezchybný vzhled udělá opravdu hodně. Rozina bude jen žasnout, co všechno Viki v rámci příprav na konkurz podstoupí. Takhle nevyváděla ani kvůli plesu, a to už je co říct…

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz