Ulice 18.9.2015 - 2875. díl

Digi je Monice a Márovi vděčná za azyl, který jí poskytli, ale vlastní bydlení to není. To si uvědomuje čím dál víc. Včerejší Márův výbuch i nepohodlný gauč, na kterém nyní spí, ji v tom jen utvrdily. Monika je na Máru kvůli jeho výstupu dost naštvaná. Digi z toho ale vědu nedělá. Binec do rána uklidila, tím to pro ni končí.

Digi přizná Monice, že ji daleko víc než Mára trápí učitelka Landová, která s ní chce mluvit o holkách. Obavy Digi se záhy naplní. Landová jí začne promlouvat do duše takovým způsobem, že Digi dá dost práce, aby zůstala v klidu. Když se od učitelky dozví, že holky nejsou na školu připravené, už se neudrží a otevřeně jí řekne, co si o tom myslí... Jak Landová zareaguje? Čím Digi překvapí Jitku? Jak dopadne oslava Márova svátku? A dostane Tony od Digi druhou šanci?

Sabinino ultimátum tátovi

Tereza prozradí tátovi, že končí v Coolně. Podle Tomáše to je další velká změna v jejím životě, kterých je v poslední době opravdu požehnaně. Hned se jí i zeptá, jestli se už udobřili s Matějem. Tereza přizná, že k tomu zatím nebyla příležitost, protože Matěj se jí vyhýbá. Odpoledne se na něj však chystá, aby konečně pročistili vzduch. Vztahy s blízkými se pokusí napravit také Roman. Dnes za ním zajde Sabina, aby si promluvili. Roman se okamžitě živě zajímá, co je u ní nového, co škola a hraní. Sabinu ale pálí jiné téma – jejich rodina. Byla by ráda, kdyby všechno bylo jako dřív. A tak začne tátu přemlouvat, aby se vrátil domů... Co na to Roman Sabině řekne? Jaké ultimatum od dcery dostane? Jak dopadne Terezina snaha o usmíření s Matějem? S čím se jí Matěj svěří?

Tereza i Roman platí daň za to, že jsou opět spolu. Se svými nejbližšími mají nyní hodně komplikované vztahy. Rádi by je urovnali, ale je to vůbec možné? Matěj se Tereze ostentativně vyhýbá. A nešťastná Sabina dá tátovi drsné ultimatum. Přijde Roman kvůli Tereze o dceru, která ho stále potřebuje?

Roman před dvěma týdny odešel od manželky, ale stále to nemá dořešené. Jak děti přijmou fakt, že rodinu opustil? Zhrzená Daniela chce, aby se Roman ke všemu postavil čelem a konečně Sabině i Oliverovi řekl, jak se věci mají. Rozhodně mu to nemíní nějak ulehčovat. Sama má co dělat, aby to všechno ustála. Myslela si, že jejich manželství překoná i tuhle krizi, že to kvůli dětem zvládnou. Roman je však odepsal, aby si mohl užívat s milenkou. A za to se platí...

Děti už tuší, že se doma něco děje. Sabině došlo celkem rychle, jaká bije. Právě ona nechtěně odhalila tátovu nevěru. Když ho s Terezou nachytala, byl to pro ni docela šok. Iluze dokonalé rodiny vzala v ten moment za své. Tátu začala ignorovat, okázale mu dávala najevo, co si o něm myslí. Až když jí Roman řekl, že to s Terezou skončil, vzala ho jakž takž na milost.

Jak jsou na tom ti dva teď, po prázdninách? Sabina dlouho doufala, že rodiče své manželství zachrání. I ona se na společné dovolené snažila o pohodu, protože jí bylo jasné, že jde o hodně. Jak přijme fakt, že táta to doma zabalil? Nechá si vysvětlit, že s mámou to už prostě znovu slepit nejde?

Rybáři Vlasta a Eddie

Adriana bere Eddieho náhlý zájem o rybaření s nadhledem. Udivuje ji, čeho všeho je Eddie kvůli rybám schopen. Dnes například nadšeně vyrazí s Vlastou Peškem na nákupy do rybářských potřeb, protože tam mají velké slevy. Zatímco ti dva chodí po obchodech, Amálie s Adrianou se dají do vaření. Ani jedna z nich však netuší, že lahůdkou, kterou vykouzlí, u Eddieho ani Vlasty příliš nezabodují... Co jim uvaří? Čím Eddie zaskočí Adrianu? Co je nového u Karla? A co u Šmýda?

Život s náruživým rybářem může být občas hodně náročný. Své už o tom vědí i Adriana a Amálie, které by Vlastu Peška s Eddiem někdy nejraději přizabily. Co jim ti dva vyvedou tentokrát?

Od chvíle, kdy Vlastimil Pešek a Eddie začali společně rybařit, je u nich doma docela veselo. Adriana s Amálií se pokaždé dočkají nějakého překvapení. Neuvěřitelné historky od vody jsou už na denním pořádku. Ti dva je však dokážou vyšperkovat takovými pikoškami, jako jsou červi v lednici či háček zabodnutý do dlaně. A nezklamou ani tentokrát...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz