Ulice 29.9.2015 - 2882. díl

Nadšená Rozina se zastaví za mamkou v pekařství, aby se pochlubila fotkami z castingu, které jí dali v agentuře. Veronika jen žasne, jak jí to na nich sluší. Přesně tohle podle ní Rozina nyní potřebuje, aby jí trochu stouplo sebevědomí.

Jakmile Rozina odejde, Anča a Zuzana se na její fotky také podívají. I ony uznale ocení, jaká je Rozina kočka. Jenže Veronice radost z hezkých snímků dlouho nevydrží. Jen co fotky ukáže Martinovi, bude zle. Ten totiž snímky okamžitě zkritizuje s tím, že na nich není Rozina, ale někdo úplně jiný. A vzápětí bude ještě hůř... Čím Martina namíchnou Ondra s Bedřichem? Proč Rozině focení zakáže? A jak jeho reakci vnímá farář Ryba, jemuž se nešťastná Veronika svěří?

Tonyho podpásovka

Digi si ráno podává holky, protože jí zatajily jeden domácí úkol. Ty se provinile hájí, že jich měly hodně. Digi to ale jako omluvu nebere. Jednou jim ho paní učitelka zadala, tak se musí udělat. Holky jí to odkývají a rychle se klidí z jejího dosahu. Monice Digi vzápětí přizná, že i ona má pocit, že jim toho ve škole nakládají nějak moc. Odpoledne si chce kvůli tomu promluvit s učitelkou Landovou, jež jí dvakrát nesedí. Tony se v Coolně vyptává Máry na Jardu. Vadí mu, jak se motá kolem Digi. Mára Tonyho rychle usměrní. Upozorní ho, že Digi s Jardou jsou rodiče, žijí úplně jiný život. Navíc Jarda má děti a manželku, takže Tony může být v klidu. Tonyho tím ale příliš neuklidní... Co dnes Tony vyvede Digi? Čím šokuje holky? A jak Digi ustojí rozhovor s učitelkou Landovou?

Šmýdova minulost

Adriana se dopoledne opět vypraví do nemocnice za Evženem Šmýdem. Donese mu další náplně do elektronické cigarety, aby měl co kouřit. Evžena její návštěva potěší. Okamžitě navrhne, že zajdou na normální cigaretu, a požádá ji, aby přivezla vozík. Adriana mu však oznámí, že pokud chce kouřit, musí ven dojít sám. Podle lékařů by měl chůzi trénovat, i když má bolesti. Nakonec se jí podaří Šmýda přeci jen postavit na nohy. Procházka ale Šmýda pořádně zmůže. Když se vrátí na pokoj, uleví si, že je utahaný jako po těžkém tréninku. Adriana se toho hned chytí a začne vyzvídat... Co jí Evžen Šmýd prozradí? Čím nasadí Adrianě i Peškovi brouka do hlavy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz