Ulice 30.9.2015 - 2883. díl

Velký den modelek Roziny a Viki! Jak jim půjde focení? Čeho všeho je Viki schopná kvůli kariéře modelky?

Viki své první focení neskutečně prožívá. Záleží jí na tom, aby uspěla, aby dostala další zakázky. Co všechno pro to udělala? Jak na tom budou s Rozinou ráno před focením?

Den D je tu! Viki je jasné, že pokud focení fashion story neklapne, na další práci v modelingu může zapomenout. Jde jí o hodně, o to víc je ráno nervózní. K Rozině se přihrne jako velká voda a hned jí dá pár dobrých rad. Ovšem nejen to. Blýskne se i nečekanou odvahou. Jakou zakázku by na rozdíl od Roziny klidně vzala. Jde o focení jen v sexy kalhotkách?

Je to tady! Nastává den D, den velkého focení fashion story s Rozinou a Viki v hlavních rolích. Jak to holky zvládnou? Jsou Martinovy obavy oprávněné?

O ničem jiném se ve škole ani v rodinách holek nemluví tolik jako o jejich focení pro módní časopis. Mají na to, aby se staly modelkami a pronikly do světa showbyznysu? Viki si věří. Je si jistá, že tuhle příležitost nepromarní. Přesně o něčem takovém snila. Nakoukala spoustu videí se slavnými modelkami, takže ví, jak chodit i jak se tvářit. Doma dokonce i tajně trénovala, aby vše klaplo.

A Rozina? Pro tu je to hlavně zajímavá zkušenost. Kvůli focení nevyšiluje jako Viki, spíš je zvědavá, jak to celé proběhne. Má ale tolik sebevědomí, aby zvládla bez problémů pózovat fotografovi i před spolužáky, ve své domovské škole?

Pro všechny na gymnáziu to je velká událost. Holky, které s nimi usedají normálně do školních lavic, se najednou promění v modelky. Něco takového si přece nikdo, kdo je zná, nemůže nechat ujít! U focení nebudou chybět ani Dominik, Franta a Frodo. Podpoří holky, nebo je naopak znejistí? Ještě před pár měsíci byla Rozina právě z Dominika hodně nervózní. Předvede se jako pravá profesionálka a vše pustí z hlavy, aby podala ten nejlepší výkon před objektivem? Jak jí focení půjde?

Po Šmýdovi jde policie! Co mu hrozí?

Pro Adrianu to bude obrovský šok, když zjistí, že se o Evžena Šmýda zajímá policie. A nebude to žádná prkotina! V jakém maléru Šmýd lítá?

Dalo se to čekat, ovšem Adrianu a asi i samotného Šmýda to hodně zaskočí. V nemocnici se zničehonic objeví policie, což nikdy nevěstí nic dobrého. Jenže v případě těžce zraněného Šmýda to je vlastně pochopitelné. Policie musí vyšetřit, co se tehdy stalo, kdo bouračku zavinil, a vyvodit z toho důsledky. Pro Šmýda, jenž málem zůstal na vozíku, je případ jasný. Ovšem jak se záhy ukáže, tak jednoznačné to není.

Evžen Šmýd měl vlastně neuvěřitelné štěstí, že nehodu přežil a že se úplně vyléčí. Když Adrianu před třemi týdny lékař informoval o zdravotním stavu jejího otce, zmínil, že v sobě měl v době nehody dvě a půl promile alkoholu. Nedokázal jí ale odpovědět na otázku, jak na tom byl řidič. O něm žádné zprávy neměl. Byl i on pod vlivem alkoholu? Co se stalo jemu? Jak bouračku odnesl on? Najednou se vyrojí spousta otázek, na které by Adriana ráda znala odpověď. Dostane ji?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz