Ulice 2.10.2015 - 2885. díl

Lumír si ráno hraje se synem. Světlana mu zatím připraví snídani, ale narazí na nečekaný problém. Nemůže najít hořčici, i když si je jistá, že by ji měli mít. Lumír půjde zkušeně do skříňky, kde by ji Světlana určitě nehledala. Zároveň překvapené Světlaně vysvětlí, že ji tam uklidila matka, protože je tak zvyklá. Opět jim doma začíná dělat pořádky podle svého, což se Lumírovi přestává líbit.

Lumír má dokonce obavy, aby se k nim matka zase nenakvartýrovala. Podle Světlany nic takového nehrozí, ale Lumír je přesto ve střehu. Později se do něj pustí na ulici Mastný kvůli Gábině. Nechápající Lumír zpočátku vůbec netuší, oč jde. Až když mu naštvaný Mastný vyčte, že chtějí Gábinu vystěhovat, jen aby se jemu a Květě pomstili za změny v hospodě a pekařství, Lumírovi to dojde... Podaří se Lumírovi vše vysvětlit? Co mu k tomu řekne matka? Jak se na stěhování dívá Gábina? A jak se Mastný pomstí Lumírovi?

Rudolfova chlouba v Ulici

Pepanovu věřiteli dochází trpělivost. V noci si na svého nezdárného dlužníka počká u hospody. Jakmile ho Pepan spatří, okamžitě vystřízliví. Richard se s ním už nepáře. Oznámí mu, že chce své peníze zpět. Navíc mu drsně pohrozí, že pokud do zítřka nedostane všechny dlužné splátky, postará se mu o hodně krušné chvíle. Rudolf ráno domluví s panem Peškem garážování džípu ve dvoře domu. Už se nemůže dočkat, až veterána přivezou. Byl by rád, aby u té slávy byla i Simona, ale ta je od rána bez nálady. Rudolf z ní postupně vytáhne, že je to kvůli včerejší hospodě. Když mu dojde pravá příčina, neudrží se a vybuchne smíchy. Simona na něj žárlí! Tím ale nešťastné Simoně moc nepřidá... Proč bude v salonu dusno mezi Sandrou a Simonou? Jak vypeče Rudolfa, Jirku a Pepana jejich džíp? Kde sežene Pepan peníze pro věřitele? A čím Rudolf vykolejí Simonu i Pepana?

Jak dostat Aničku na koncert?

Bedřich se už těší na víkend, přestože zatím nemá žádný speciální program. Ondra ho hned pozve do Budějovic na koncert. Hrají jeho známí, kteří si říkají Mlsní ocásci. Bedřicha ujistí, že je to bigbít, a hned mu také navrhne, aby vzal s sebou Frantu i Aničku. Bedřichovi se ten nápad zalíbí. Jen musí vymyslet, jak to domluvit s Aničkou. Doma nejprve poví o koncertu Frantovi. Toho to okamžitě nadchne. Společně pak začnou vymýšlet, jak zpracovat Aničku... Co ti dva vymyslí? Co na jejich nápad poví samotná Anča? Čím Bedřicha zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz