Ulice 5.10.2015 - 2886. díl

Jarda leží Tonymu pořádně v žaludku. Až příliš často se ometá kolem Digi, což se Tonymu ani trochu nelíbí. A tak při nejbližší příležitosti na Jardu vystartuje, aby Digi ochránil. Před čím?

Tonyho zájem o Digi je zjevný. Monika i Mára ho okamžitě odhadli, ovšem Tony sám to popírá. A Digi? Ta si myslí, že je mezi nimi jasno. Už příští týden ale zjistí, že Monika ji před Tonym nevarovala zbytečně. Ten se totiž rozhodl, že Digi bude chránit a pomát jí v těžké životní situaci. Na tom by možná nebylo nic divného, kdyby nebyl její exmanžel a nestál by o to, aby jí opět mohl patřit do života, a to nejen jako kamarád. Na druhou stranu má o Digi vážně starost. Ví, že jí toho hodně dluží. Teď se to snaží napravit.

Jak si Tony svoji pomoc představuje? Už brzy Digi jen zalapá po dechu, i když zpočátku nebude žádný důvod k obavám. Jenže jakmile se Tony setká s Jardou, bude zle. Krásná předsevzetí půjdou stranou. Tony uvidí rudě a svého soka odkáže do náležitých mezí. V případě Jardy však těžce narazí, což ho ještě více vyprovokuje... K čemu mezi nimi dojde? Co všechno vyjde najevo? Kam až Tony zajde ve snaze mít Digi jen pro sebe?

Jak okořenit vztah? Anča s Bedřichem experimentují v maželské posteli

Bedřich s Ančou jsou manželé přes devět let. To už je docela dlouhá doba na to, aby jim spousta věcí zevšedněla. Jak to udělat, aby k tomu nedošlo i v posteli?

Anča občas umí překvapit, o tom žádná. Ovšem jsou věci, které by Bedřich do ní opravdu neřekl. Ne že by se chtěl rouhat. Je to bezvadná ženská, skvělá máma, sluší jí to čím dál víc, doma vždy dokáže vykouzlit příjemnou atmosféru. Pravda, v poslední době si trochu ulítává s Helenou Halamovou, ale když ji to baví a zajímá, Bedřich jí nechce stát v cestě. Spíš čeká, co se z toho vyklube. A dočká se už za pár dní.

Anča probere s Helenou kdeco, nejen meditace či zdravotní stav svůj i svých blízkých. Ostatně právě díky Heleně jí přes víkend poleví migréna, která ji v pátek opět srazila do kolen. Anča Halamové prostě důvěřuje. A když jí Helena něco poradí, chce to zkusit. Za zkoušku přeci člověk nic nedá...

Tentokrát se ale možná vydá na hodně tenký led. Helena totiž naťukne dost citlivé a intimní téma – sex. I na něm se dá podle ní zapracovat, aby byl daleko kvalitnější a nabídl mnohem více prožitků. Jakých? A co na to Bedřich?

Věrka na prášky! Co jí Monika a Mára vyvedou?

Trable s Věrkou zdaleka nekončí. Přestože si teď své babičkovské pudy vybíjí na dcerách Digi, Moniku a Máru nemíní pustit z dohledu. Dokonce jim znovu zasáhne do života tak, že se oba budou jen divit…

Márova máma chce pro syna jen to nejlepší, to dá přeci rozum. Jen se s ním nějak stále nemůže shodnout na tom, co by to mělo být. Mára bere mámu s rezervou už několik let. To ale neznamená, že by byl vůči jejím výstřelkům a projevům lásky imunní. Máma ho pokaždé něčím spolehlivě překvapí a vyvede z míry. Na tohle má Věrka prostě patent. Dokáže se přímo neuvěřitelně člověku vmontovat do života a pak mu ho dirigovat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, i když o sám o to ani trochu nestojí.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz