Ulice 16.10.2015 - 2895. díl

Bedřicha probudí zvonění Ančina budíku. Když najde Anču spící na karimatce, usoudí, že usnula při meditaci. Ta ale přizná, že se nemohla na jeho půlce postele uvelebit, a tak si nakonec ustlala na zemi. Místo ranní meditace se jde Anča dospat do postele, už na svoji polovinu, jak je zvyklá.

V práci je Anča celá rozlámaná. Zuzaně prozradí i důvod. Ta si neodpustí rýpnutí na Heleninu adresu. Začíná jí vadit, jak se jim všem montuje do života, teď už i Frantovi. Anče hned dojde, že Zuzana naráží na změny v dětském pokoji, konkrétně na Frantovy pily, jež by měly na základě doporučení Halamové zmizet. Jedno ale Zuzana uzná. Ema ve společném pokoji s Frantou opravdu nemá žádný svůj prostor. Anče slíbí, že brblajícímu Frantovi domluví... Jak si Ema představuje změny v dětském pokoji? K čemu ji inspiruje Skyler? Kde bude Skyler nakonec spát? A čím Helena Halamová překvapí tentokrát?

Ryba zachraňuje Veroniku

Veronika vyřizuje Rozině vzkaz z agentury, aby dnes přišla na casting. Té se to ale opět moc nehodí, protože má první hodinu v jízdárně. Kvůli castingu ji rušit nechce, protože by to navíc bylo i bez náhrady. Veroniku to překvapí. Dokonce se snaží Rozinu přesvědčit, aby na casting šla, ale ta je již rozhodnutá. Přes den se však nemůže dovolat produkční, aby se jí omluvila. Viki a Dominik ji nakonec za přispění Lucie přemluví, aby s nimi na casting přeci jen šla. Viki i Dominik uspějí, postupují do užšího výběru. Rozinu si tentokrát nevyberou. Ta se z castingu vrátí dost přešlá... Co Rozině vadí? Jak farář Ryba překvapivě pomůže Veronice?

Kdo ukradl džíp?

Rudolf je ráno bez nálady. Dokonce nejde ani do práce. Simona mu doporučí, aby zašel za nějakým odborníkem, protože podle ní je příčinou toho, že se necítí dobře, krádež džípu. Rudolf to okamžitě vehementně popře, čímž vlastně Simoně jen potvrdí, že má pravdu. S Jirkou Rudolf později projíždí internet, jestli se náhodou jejich džíp neobjevil někde v nabídkách. Simona se o polední pauze zastaví doma. Donese ze schránky poštu, v níž objeví i obálku pro Rudolfa. Toho to hodně překvapí, protože tahle obálka poštou nepřišla. Navíc v ní objeví stěrač ze svého džípu a anonym, že pokud zaplatí za Pepana stotisícový dluh, dostane auto zpět. Rudolfa to pořádně namíchne. Jen co se Pepan objeví, pustí se do něj... Vybruslí Pepan i z tohoto maléru? Opravdu džíp ukradl jeho věřitel Richard? Co Pepanovi hrozí? A čím Rudolf překvapí Simonu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz