Ulice 21.10.2015 - 2898. díl

Světlana se chystá na nákupy s Gábinou. Alexe pohlídá Lumír, jak se domluvili. Ten hned po příchodu domů hlásí, jaký měl dnes perný den v práci. Hlídání Alexe je pro něj doslova relaxací. Květa je nervózní kvůli slavnostnímu otevření penzionu. Chce, aby všechno klaplo na výbornou.

Jenže v pekařství jsou od rána problémy s novou pecí. Několikrát za sebou vyhodila pojistky, takže museli volat opraváře. Kvůli tomu není napečeno nové pečivo, jež Květa plánuje nabízet na své akci. Aby se vše stihlo, Květa by do provozu klidně poslala na výpomoc i Nyklovou. Svou bývalou obchodní partnerku zároveň pozve, ať se přijde na otevření podívat. Bude tam totiž i překvapení. V pekařství nakonec skluz jakžtakž doženou. Jen poslední várka croissantů už bude na Nyklové, protože Anča musí jít pomáhat na akci... Jak Květina sláva dopadne? Čím všechny pobaví? Proč bude mít Květa pifku na Nyklovou? Co všechno se mezi nimi semele?

Nová šance pro Tonyho

Přešlé holky ráno přiznají Digi, že zapomněly na domácí úkol, který jim paní učitelka zadala už v pondělí. V pátek si mají přinést do školy naklíčené luštěniny. Holky jsou tak zkroušené, že Digi ani na chvíli nezapochybuje o tom, že tentokrát na úkol opravdu zapomněly. Vzhledem ke stěhování jim ani nevynadá. Naopak jim slíbí, že to zařídí.

Tonymu neteče na ubytovně teplá voda, a tak zajde k Márovi, aby se osprchoval a vypral si. Nečekaně tam na sebe narazí s Digi, jež si přijde pro zapomenutou knížku. Setkání je docela rozpačité. Digi pak přizná Monice, že ji to štve. Tony patří mezi její blízké, byla by ráda, kdyby spolu jako kámoši normálně vycházeli... Co Monika prozradí Digi? Čím Tony zaboduje u Digi i jejích dcer? Co Digi dojme? A čím Tony překvapí Digi?

Dusno kvůli Halamové

Bedřich přijde z práce domů o něco dříve, protože mu je zle. Ema si myslí, že to chytil od ní. Víkend promarodila, ale za pár dní jí už bylo zase dobře. Tím Bedřicha moc nepotěší. Zítra by potřeboval jít do práce kvůli první zkoušce nové kapely. Emě však Bedřich radost udělá. Doveze jí poličky, jež si přála jako nábytek do dětského pokoje. Ema si v něm konečně udělá vlastní koutek.

Bedřicha později zaskočí svou návštěvou Halamová. Dokonce přijde kvůli němu. Donese mu knížku o tantrickém sexu z pohledu muže, s jejíž pomocí by měl zvládnout náležitý rituál... Co na to Bedřich? Proč se s Ančou později chytne? A co na Skyler prozradí Ema?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz