Ulice 23.10.2015 - 2900. díl

Anča si ráno utahuje z Bedřicha kvůli Heleninu absurdnímu podezření, že ho Skyler svádí. Bedřich sám to již bere také s nadhledem, i když ho Halamová včera svými narážkami pořádně namíchla. Později Anča vypráví včerejší konflikt Bedřicha s Helenou s notnou dávkou nadsázky Zuzaně v práci.

Anča i Zuzana mají ze svých chlapů srandu. Neuniklo jim, jak si před mladými slečnami čechrají svá pírka. Jsou si ale jisté, že jim jsou jejich partneři věrní. Zuzana nabídne Anče quiche, který včera udělala k večeři.

Neodhadla ale množství, a tak jí ho hodně zbylo. Anča toho využije a pár kousků zanese přes polední pauzu i Bedřichovi s Skyler. Ti se mezitím domluví, že si objednají jídlo z mexické restaurace. Skyler ale ještě před tím Bedřicha zaskočí něčím, co by do ní opravdu neřekl... Co Bedřich o Skyler dosud netušil? Proč bude mít kvůli ní průšvih u Anči? Jakého brouka nasadí Anče do hlavy Halamová? A jak to souvisí právě s Bedřichem?

Márův překvapivý plán

Mára si ráno vychutná nezvyklé ticho v bytě. Po týdnech, kdy ho budilo výskání Páti a Julie, je to velká změna. Jenže jen co Monika odejde do školy, Mára zjistí, že to nějak není ono. V bytě je po odstěhování Digi a jejích dcer najednou divně pusto a prázdno. V pokoji, který ještě začátkem týdne všechny tři obývaly, Mára narazí na zapomenuté kresbičky holek. Potěší ho a zasáhnou zároveň... S čím se Mára svěří Tonymu? Jaké překvapení připraví pro Moniku? A co za tím bude?

Šmýdovy tajnosti

Adriana přijde k dědovi a Amálii s překvapivými novinkami. Šmýd už od července nepracuje – tedy tam, kde byl ještě na jaře zaměstnaný. Nikdo z bývalých kolegů o něm prý nic neví, což Adrianě dělá starosti. Netuší, co s ním je, ani jak zaplatí osmdesát tisíc, které po něm chce majitel nabouraného auta. Adriana si myslí, že Evženovo zmizení je zkrat, reakce na stresovou situaci, do které se dostal. Ráda by ho našla, aby věděl, že na to není sám. Ale kde začít, když na něj nemá žádný kontakt? Děda jí poradí, aby se pokusila získat jeho adresu v bývalé práci... Jak Adriana uspěje? Co všechno dnes ještě odhalí? A co Eddie překvapivě přizná Markétě??

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz