Ulice 26.10.2015 - 2901. díl

Mejdan u Roziny za všechny prachy! Kdo to odnese nejvíc?

Tohle by Maléřovi od Roziny nečekali. Jen co vytáhnou paty z domu, rozjede se u nich docela povedený mejdan. A rozhodně nezůstane bez následků!

Kdyby to Veronika a Martin byť jen tušili, určitě by si hodně rozmysleli, jestli děti nechají doma samotné, bez dozoru. Ve snu by je nenapadlo, že když se na něčem dohodnou, bude to hned vzápětí jinak. Rozině a Filipovi věří. O to větší překvapení je bude čekat, až se pozdě v noci vrátí domů... Jak to jako rodiče ustojí? A jaké následky to bude mít?

Rozina a Filipem doma zatím sekají latinu. Někdy je to až s podivem, vzhledem k tomu, jak se chovají jejich vrstevníci. Nadstandardní vztahy s rodiči však prověří už příští týden nečekaná akce. Martin s Veronika si vyrazí jako za mlada na koncert a byt nechají napospas svým ratolestem – samozřejmě s náležitými instrukcemi, co se smí a co už ne. Spoléhají na to, že Rozina s Filipem a jsou rozumní a zase poslechnou. Jenže chyba lávky.

U Maléřových se bude poprvé konat docela slušný mejdan. Filip z něj bude doslova nadšený, protože nezůstane stranou, jak mladší sourozenci obvykle bývají. Tahle party by vám však neměla uniknout ještě z jednoho důvodu. Vyloupne se na ní kluk, kterého bude Rozina mimořádně zajímat...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz