Ulice 28.10.2015 - 2903. díl

Richard Weber je paf z Roziny! Má u ní šanci?

Tohle setkání nebude jen tak. Jakmile se Richard seznámí s Rozinou, bude ztracen podobně jako kdysi Dominik. A právě ten u tohoto setkání bude taky. Tenhle pikantní mejdan u Roziny si rozhodně nenechte ujít!

Rozina po klucích nekouká. Má dost svých zájmů, hormony s ní necloumají. Navíc jí zřejmě zkušenost s Dominikem stačila. I když se to nezdá, se svým sebevědomím má po jaře, kdy ji Dominik odkopl a Lucie šikanovala, stále co dělat. Přestože s oběma opět kamarádí, o další podobné zkušenosti opravdu nestojí. A co se kluků týče – vypadá to, že zatím se neobjevil ten pravý.

O tom ale nemá tušení Luciin brácha Richard. Ví, co se dělo mezi Rozinou a jeho ségrou. Před prázdninami, když vše prasklo, bylo doma kvůli tomu docela velké halo. Jejich fotřík vyváděl jako už dlouho ne. Nevíc toho byla za chvíli i plná škola, takže Richard této kauze prostě neunikl. Co si o tom myslel?

S Rozinou se nikdy dřív nedostal do kontaktu, i když ji zaregistroval dávno. Ovšem v poslední době ho začala tahle blonďatá kráska opravdu zajímat. Jak dopadne jejich seznámení?

Kapky pro Terezu! Jak dopadne seznámení s Romanovými přáteli?

Tereza se stává součástí Romanova života. Chce s ní toho sdílet co nejvíce, i své přátele. A ti jsou zase zvědaví na tu, kvůli které dal Daniele kopačky po tolika letech manželství. Jak si vzájemně padnou do oka a do noty?

Téměř všichni Terezini blízcí přijali Romana jako jejího nového partnera. Jediný Matěj ho dlouho nemohl skousnout, protože má o Terezu starost. Teď se snaží najít si k němu cestu, ale není to pro něj ani trochu snadné. Nechce, aby se Tereza znovu spálila. Bohatě mu to stačilo v létě, kdy Tereza byla kvůli rozchodu s Romanem na dně. Navíc Terezin vztah s Romanem Matějovi až příliš nápadně připomíná ten tátův s Petříkovou. Jak skončil, všichni víme. Bude mít Tereza více štěstí?

Roman zatím drží Terezu tak trochu stranou. Miluje ji, žije s ní. Přesto ji dosud s nikým ze svého okolí neseznámil. Tereza zná jen jeho rodinu. A vztahy s ní nemá vůbec růžové. Daniela i Sabina ji viní z rozpadu manželství i rodiny a nemůžou jí přijít na jméno. Pouze Oliver ji bere v pohodě. Jak Terezu přijmou Romanovi přátelé? Se svým nejlepším kamarádem Honzou a jeho manželkou Andreou ji seznámí už co nevidět...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz