Ulice 29.10.2015 - 2904. díl

Martin s Veronikou dorazí domů pozdě v noci. Martin jde hned zkontrolovat děti, jestli je vše v pořádku. Veronice vzápětí oznámí, že usnuly oblečené u počítače. Oba si oddechnou, že se doma nic nestalo. Byt je uklizený, děti v posteli, jak se domluvili. Ale jakmile Veronika vejde do koupelny v paneláku, všechno praskne.

Hned ráno si pak míní podat své ratolesti. Přes noc naštěstí trochu vychladne. S Veronikou řeší hlavně to, jestli Rozina s Filipem pili také. Martin se přizná, že je byl ještě v noci zkontrolovat, ale žádný alkohol z nich necítil... Řekne Rozina rodičům celou pravdu? Jak se k mejdanu Veronika s Martinem postaví? Čím Martina rozhodí Jarda, Bedřich, Ondra a farář Ryba? A jak to bude dál s Rozinou a Richardem Weberem?

Sandra využívá situace...

Sandra přemlouvá Jitku, aby relaxační masáže přidala k základní ceně za účes. Dokonce je ochotná i slevit, ale Jitka je neoblomná. Masáže považuje za nadstandard, a tak to budou v salonu i účtovat. Sandru to namíchne, jenže nic s tím nezmůže. Vzápětí Jitku zase vezmou záda. Dost dlouho bolest rozdýchává, než trochu povolí.

Později se v kadeřnictví zastaví Tonda Hložánek. Simona ho ujistí, že na stříhání má ještě čas, ale Sandra se ho okamžitě ujme. Nabídne mu svoji relaxační masáž, což Tonda samozřejmě neodmítne... Kdo koho vlastně v tomto případě loví? Tonda Hložánek Sandru, nebo Sandra Tondu? Na čem se ti dva domluví? Co s tím má společného i Ruda? A co bude podezřelé Simoně?

Monika a Mára: Dusno kvůli dítěti

Mára se zastaví v Coolně na kus řeči s Tonym. Probírá s ním své přepadení i touhu po dítěti. Právě přepadení ji v něm ještě více umocnilo. Jenže Monika dítě zatím nechce. Sice se dohodli, že si ještě promluví, ale Márovi je jasné, že tlačit na ni nemůže. Rád by začal aspoň co nejdříve taxikařit, avšak k tomu potřebuje auto.

Přemýšlí, od koho by si ho mohl půjčovat, než se vyřeší vše kolem krádeže. Do toho mu zavolá máma, že s ním potřebuje nutně mluvit. A příjemný rozhovor to rozhodně nebude... Co Márovi doporučí Tony? Proč se Mára pohádá s mámou? A jaký bude výsledek dalšího rozhovoru Máry a Moniky o dítěti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz