Ulice 30.10.2015 - 2905. díl

Jitka chce Sandře objednat na poledne klientku, ale ta se omluví, že už něco má. Aby nemusely zákaznici odmítnout, požádá Simonu, zda by ji nevzala za ni. Dokonce se nabídne, že jí donese bagetu na oběd, když si kvůli této její klientce nestihne nikam zajít. Proč ji nemůže vzít sama ale nikomu neřekne.

Rudolf mezitím instruuje Tondu ohledně řízení džípu, aby se jeho veteránu nic nestalo. Tonda si z něj po chvíli začne dělat srandu, neboť brácha to s tou péčí o svůj automobilový skvost přeci jen trochu přehání.

Jakmile se objeví Sandra a Rudolfovi dojde, jak se věci mají, namíchne se. Tondu si okamžitě podá. To ho však ujistí, že se o žádné zálety nejedná. Jde mu prý jen o požitek z jízdy, nic víc... Co se Tondovi vymkne z rukou? Kdo ho se Sandrou nachytá? Dozví se pravdu i Mirka? A proč se Simona chytne s Rudolfem kvůli Sandře a Tondovi?

Krize kvůli dítěti

Mára by se rád vrátil co nejdříve k taxikaření. Protože na vlastní vůz může zatím zapomenout, hledá na internetu výhodné půjčky aut. Monika z toho moc velkou radost nemá. Po pondělním přepadení má o Máru ještě větší strach. Mára ji však ujistí, že si bude dávat pozor a nebude zbytečně riskovat. Vzápětí mu volá policie, že se jeho auto našlo u Děčína.

Nadšený Mára okamžitě potvrdí, že si pro ně ještě dnes přijede. Do Děčína s ním jede Olda, takže se Mára nemusí obávat, že by zmeškal jeho narozeninovou oslavu v Coolně... V jakém stavu se Márovi vrátí jeho auto? Jaká bude oslava Oldových narozenin? Proč Monice rupnou nervy? A proč se pohádá Jitka s Věrkou?

Víkend se Sabinou

Daniela si narychlo domluví schůzku s Romanem. Jen co se setkají, Daniela se do něj naštvaně pustí, protože porušil jejich dohodu. Nepřeje si, aby vodil Olivera k sobě domů, když tam je i Tereza. Roman se jí snaží vysvětlit, jak to ve středu bylo, ale Danielu to nezajímá.

Zároveň jí vadí, že Roman seznamuje Terezu s jejich společnými známými a tahá ji do jejich světa, kam podle ní nepatří. To však nejsou jediné kapky, které dnes Roman dostane. Později neudrží nervy na uzdě Sabina... Proč udělá Sabina tátovi scénu? Jak to dopadne s jejich společným víkendem? A jak se na Romanův víkend se Sabinou dívá Tereza?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz