Ulice 3.11.2015 - 2907. díl

Roman ráno vstane dříve než Tereza. Přestože se snaží pročistit vzduch připravenou snídaní, napětí je mezi nimi stále znát. Včerejší nelad oba mrzí, ale k úplnému usmíření nedojde. Roman totiž musí spěchat do práce, a tak se s Terezou domluví na odpoledne.

Zatímco Tereza má ráno docela klidné, Ota kmitá ve škole o sto šest. Hned od první hodiny učí. A navíc i supluje v Davidově třídě, jež je jako na potvoru na druhém konci školy.

Přestože se snaží zamaskovat Davidův průšvih, stejně to praskne. Hluk ze třídy totiž přiláká Kalinu, jenž se začne okamžitě zajímat, kde je vyučující. A aby toho nebylo málo, o přestávce Kalina odhalí i další souvislosti, jež se snažil Ota ututlat... Pomůže Kalina Otovi a Tereze hasit Davidův průšvih? V jakém maléru bude vzápětí lítat on sám? Co bude divné ředitelce Puklické? A jak dopadne usmiřovací odpoledne Terezy a Romana?

Rozruch kolem Miloše a Evy

Anče zavolá do práce Eva, že se u nich s Milošem kolem poledního zastaví se zapomenutou učebnicí pro Emu. Anču to docela zaskočí, protože je v práci. S Evou by si ale ráda promluvila. Veronika jí nabídne, že část směny vezme za ni. Anče se uleví a hned to volá Evě. Ta je později ráda, že ji opět vidí. Zato Miloš brblá, jen co vleze do dveří. Nic mu není po chuti. Štve ho, že nemohli zaparkovat, že se zbytečně zdržují touto návštěvou i že se Eva vypravila do Prahy s ním.

Ta chce totiž od svého bývalého šéfa získat doporučení, aby se jí snáze hledala práce. Jenže právě tohle Milošovi vadí ze všeho nejvíc... Proč Miloš nechce, aby si Eva hledala práci? Jak na něj zapůsobí Helena Halamová a její meditace? Proč se s Evou pohádají dokonce i před Emou? S čím se Miloš svěří Bedřichovi? A čím Eva s Milošem zkomplikují Liškovým život?

Vzkaz od Landové

Digi je stále v jednom kole. Domů se přiřítí uhnaná i s nákupem. Než ho stačí vybalit, už jí volá další zákaznice. Digi ji nakonec narychlo vezme, ale má to jen taktak. Musí spěchat do školy pro holky, které dnes mají plavání. Tam je naštěstí odveze Jarda, jenž má do bazénu cestu s Mirinkou.

Ještě než holky odjedou, předají Digi vzkaz od učitelky Landové. A ten Digi velkou radost neudělá... Co Landová vzkazuje Digi? Čím ji namíchne? Jak to vidí Monika? A jaké trable má Digi se svými dcerami?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz