Ulice 4.11.2015 - 2908. díl

Julie si ráno půjčuje fotku táty, aby ji mohla ve škole ukázat spolužákům. Digi jí pomůže fotku vytáhnout z rámečku. Zároveň ji nabádá, aby na ni dávala pozor a nezmačkala ji. Julie ji ujistí, že fotku odpoledne v pořádku vrátí. Patricii zajímá opět hlavně mámin mobil. Ráda by si ho půjčila, aby mohla zavolat spolužačce.

Digi jí to však nedovolí, čímž ji ihned naštve. Když vzápětí holkám oznámí, že je bude odpoledne hlídat teta Věrka, Páťa okamžitě zaskóruje. Natruc se začne radovat, že ona jim určitě nic zakazovat nebude. Digi se však vyprovokovat nenechá.

Spíš šikovně odvede pozornost holek jinam. Upozorní je, že je nejvyšší čas vyrazit do školy. Později si Digi zajde půjčit do Coolny nářadí, aby přišla na brigádu do školy náležitě vybavená. Tony jí hned nabídne pomoc, ale Digi ji opět odmítne… Proč Digi Tonyho odmítne? Čím Landová Digi namíchne? Co jí udělá za zády Věrka? A proč Digi rupnou nervy doma?

Evina vzpoura

Anča si opět přivstane kvůli meditaci. Evu, která nemůže v noci spát, tím docela překvapí. Když se Anča dozví, co Evu trápí, navrhne jí, aby si promluvila s Helenou Halamovou. Ta jí určitě pomůže. Eva okamžitě souhlasí, protože na prášky na spaní si zvykat nechce. Ráno Anča hlásí Evě, že Helena bude mít čas až po poledni.

Pro Evu je to docela problém, neboť Miloš chce odjet do Kašperek hned po snídani. Anča si ale myslí, že by Eva měla využít příležitosti, jež se jí naskytla. Eva se vzápětí pokusí přesvědčit Miloše, aby jí setkání s Halamovou umožnil… Prosadí si Eva svou? O jaký šok se Eva postará Emě? A co na to řeknou Liškovi?

Dusno v pekařství

Květa v poslední době v jednom kuse peskuje Nyklovou. Nevynechá jedinou příležitost, aby jí nedala najevo, kdo je v pekařství pánem. Nyklová si na ni stěžuje Lumírovi, jenže podle něj se Květa chová naprosto normálně. Naopak má pocit, že to máti s kritikou Květy opět trochu přehání. Nyklová se s ním nedohaduje, ale ví své.

Jak to v pekařství teď chodí, pozná zanedlouho Růža, jež se za Vilmou opět zastaví na kus řeči. A to, čeho se stane svědkem, ji hodně překvapí… Co Květa Nyklové dělá? Jakou odvetu naštvaná Vilma vymyslí? A jak se na to dívá Lumír? Na čí je vlastně straně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz