Ulice 9.11.2015 - 2911. díl

Monika a Mára si o víkendu užili Madonnin koncert. Konečně se zdá, že se mezi nimi pročistil vzduch a všechno je jako dřív. Jenže to vypadá spíš na klid před bouří. Jen co se Monika zeptá Máry, kam s Tonym o víkendu jeli, ocitnou se na hodně tenkém ledě. Mára jí zalže, že Tony potřeboval odvézt někam za Prahu.

Monika jen opáčí, aby Tony Máru do něčeho zase nenamočil, a tím to pro ni skončí. Netuší, jaké tajnosti před ní Mára má. Jen co zapadne do koupelny, Mára vystřelí pro svou zbraň a spolu s ní z bytu.

Později prozradí Digi Monice, že s Věrkou už narazila i ona, když Věra koupila bez jejího svolení holkám vysílačky. S Monikou berou Věrku s nadhledem, ovšem ta tentokrát neskutečně namíchne Jitku. Přitom se za ní vypraví kvůli usmíření... Co se stane mezi Věrkou a Jitkou? Co k tomu řekne mámě Mára? O čem nebude chtít ani slyšet? A kdo se dozví, co Mára skrývá?

Schůzka s Richardem

Richard si ve škole odchytí Rozinu ve chvíli, kdy řeší s Viki a Lucií své další focení a případné odkoupení modelů, v nichž pózuje. Holky jim významně vyklidí pole, což Richard docela uvítá. Kvůli nemoci se s Rozinou týden neviděl. Proto jí okamžitě navrhne, že by konečně mohli zajít do slibovaného kina. Rozina ho však zklame.

Dnes nemůže, neboť slíbila mamce, že jí pomůže s večeří. Vzápětí ho však potěší příslibem, že zítra by to šlo. A ještě větší radost mu udělá, když mu slíbí, že se po škole na chvíli sejdou v Coolně... Jak jejich schůzka dopadne? Proč bude napětí mezi Luckou, Richardem a Rozinou? Čím Rozina vzápětí Richarda překvapí? A co všechno bude stát zítřejšímu kinu v cestě?

Ťafka od Evžena

Ladislav Drbohlav se hned ráno sejde s Eddiem. Tentokrát se však situace trochu otočí. Drbohlav si s Eddiem pohrává jako kočka s myší a zkouší, jak zareaguje. Opět se potvrdí, jak moc Eddie na sobě zapracoval a jak skvěle dokáže uhrát i na první pohled beznadějnou situaci. Drbohlav mu totiž prozradí, že ví, že dal v pátek výpověď.

Tudíž se trochu změnily podmínky jejich vyjednávání. Jakmile se mu podaří Eddieho trochu rozhodit, začne skórovat. Náročný den čeká i Adrianu, jež se opět vypraví ze Evženem Šmýdem, aby mu nabídla pomoc... Jak to bude dál s Eddiem? Jak Šmýd zareaguje na Adrianinu návštěvu? Čím ji naprosto vykolejí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz