Ulice 10.11.2015 - 2912. díl

Výstřel v Ulici! Čeho bude Mára litovat?

Tony moc dobře ví, proč Márovi zbraň rozmlouval. Zná ho. Jakmile se ocitne v nějaké emočně vypjatější situaci, po chvíli vidí rudě a reaguje zkratovitě. Přesně jako v dnes, kdy dokonce použije svoji zbraň. Proč? A kdo to odnese?

Kdyby Mára věděl, co se na něj chystá, určitě by tak v pohodě nebyl a svou novou bouchačku by raději někam schoval, než se tahle smršť přežene. Jenže žádné varování předem nepřijde, a tak Mára najednou stane tváří v tvář rozčílené matce, která do něj začne šít právě kvůli jeho pistoli. Navíc nebude sama. Jako posilu si přivede Moniku a Jitku.

Márův klid a nadhled bude během okamžiku v tahu. Naopak se v něm začne hromadit zoufalství a vztek. Jak má matce vysvětlit, že jeho zbraň není nebezpečná? A opravdu tomu tak je? Oldovi kdysi policisté plynovku pro jistotu zabavili, když ho Kukačka udal, že mu se zbraní v ruce vyhrožoval.

Samotný Mára brzy pozná, že by si neměl zahrávat s osudem a brát bouchačku do rukou, pokud není v klidu. Stačí totiž málo, aby pak hořce litoval, že se neovládl...

Průšvih kvůli Richardovi! Co Rozina vyvede?

U Maléřových bude už co nevidět pořádné dusno. Rozina totiž přeci jen vyrazí do kina s Richardem. A právě kvůli tomu si doma hodně zavaří. Co bude to nejhorší?

Richard Rozině imponuje, ale drží si ho od těla. Přestože se hned při seznámení líbali, Rozina mu nyní dává jasně najevo své mantinely. Pokud by je Richard nedodržel, měl by smůlu. Tomu ale na Rozině zjevně záleží, proto netlačí na pilu, i když občas nechápe. Vlastně tím u něj Rozina stoupá v ceně, protože ji musí dobývat.

Rozinu starší Richard baví. Jen to raději do světa příliš neroztrubuje. Už jen proto, že je to Lucčin brácha. Nechce nikomu nic vysvětlovat. Navíc by Richarda ráda nejprve trochu víc poznala. Právě tohle se jí však brzy vymstí. V úterý večer totiž udělá jednu zásadní chybu – zapomene si doma mobil...

Gábina slaví, Ota žárlí! Kdo mu leze do zelí?

Jen co Ota zjistí, že Gábina slaví narozeniny, okamžitě pookřeje. Na tuhle sexbombu má už delší dobu zálusk. A kdy je lepší příležitost ji sbalit než na mejdanu? Jenže to by se mu tam nesměla vyloupnout nečekaná konkurence...

Ota to na Gábinu zkouší už nějaký ten pátek. Pro vyvinuté blondýny má slabost, Gábinu považuje za extra třídu. Přesně tak by měla vypadat jeho modelka. Navíc Gábina se zdá být v neskutečné pohodě. U ní by určitě nehrozilo, že se mu pověsí na krk.

Jakmile Ota zjistí, že se Tereza chystá oslavit s Gábinou její narozeniny, okamžitě vycítí svoji šanci. Jeden nikdy neví, jak se takový mejdánek rozjede, zvláště když Gábina je večer a v noci bez prcka. Byl by sám proti sobě, kdyby si nechal takovou příležitost proklouznout mezi prsty. Když už nic jiného, raději kalba v Coolně než se nudit doma sám.

Gábinu ohromí hned na začátku mejdanu svým darem. Něco takového oslavenkyně opravdu nečeká. Jenže jen co začne Ota bodovat, objeví se někdo, kdo mu jeho plány spolehlivě zhatí...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz