Ulice 12.11.2015 - 2914. díl

Urbanová a Nyklová si jdou po krku! Kam až to zajde?

Unuděná Vilma Nyklová už má pořádné roupy. Jakmile se však dostane zpět za pult, zase se jí vrátí její energie i bojovná nálada. A kdo to schytá jako první? Samozřejmě její sokyně Urbanka. Jenže ta si od ní už nenechá nic líbit...

Pro Vilmu Nyklovou je tohle nicnedělání utrpení hned několikanásobné. Celý život stála za pultem a byla mezi lidmi. Teď se cítí trochu izolovaná, což jí nedělá ani trochu dobře. Ještě před dvěma týdny nevěděla, co dřív. Nyní se u Lumíra příšerně nudí. A to všechno kvůli Květě, která jí dala jasně najevo, že bez ní se v pekařství krásně obejdou.

A co je pro Nyklovou vůbec největší příkoří – za pultem ji nahradila Urbanka! Vilma Nyklová na ni má pifku už od Lumírova rozchodu s Miládkou, jež je Urbančinou neteří. Právě tyhle dvě jim svého času dost zatápěly mezi lidmi. A teď se Urbanová naparuje za jejím pultem.

Dokud Lumír držel máti od krámu dál, byl jakž takž klid. Ovšem jen co matku pustí na pár hodin zase do práce, bude zle. Ona a Urbanová si totiž nic nedarují. Květina spojenkyně se nebude se svou bývalou parťačkou párat. A Vilma Nyklová jí nezůstane nic dlužná. Takhle ouvej Urbance už dlouho nebylo...

Vilma Nyklová doplácí na své vlastní pletichy. Ještě nedávno byla neomezenou vládkyní v pekařství, teď aby se o své království dělila. Co se stane, když si zase jednou dupne?

Vilma Nyklová si svým trucpodnikem docela zavařila. Chtěla dát všem za vyučenou a ukázat jim, že se to bez ní v pekařství neobejde. Jenže místo aby ji všichni na kolenou prosili, aby se vrátila, musí o své místo za pultem nyní i bojovat. Kdo má navrch?

Pozor na potvoru Sandru! Co chystá?

Je to jen nezištná pomoc a snaha o zkvalitnění chodu jejich kadeřnictví, nebo má Sandra zase něco za lubem?

Sandra si dává záležet, aby její klienti odcházeli ze salonu spokojení. Neustále vymýšlí, jak by své služby zkvalitnila a úroveň salonu trochu pozdvihla. Dovede si totiž spočítat, že pokud nalákají lepší klientelu, salonu se hned bude dařit lépe. Ovšem opravdu jí jde jen a pouze o blaho kadeřnictví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz