Ulice 13.11.2015 - 2915. díl

Světlana na stopě velkého podvodu! Na co přijde?

Ke Světlaně se ta informace dostane, ani nebude vědět jak. Najednou se dozví něco, co ji hodně překvapí. Aby taky ne, když se to týká radnice a záležitostí, které ji opravdu leží na srdci. Jak s tou novinou naloží?

Od narození Alexe se Světlaně úplně změnil svět. Je na mateřské dovolené, pečuje o malého, na nic víc jí pomalu nezbývá čas.

Je maminkou na plný úvazek, ale trochu jí začíná scházet frmol kolem a zaměstnání. Byla zvyklá se pohybovat mezi byznysmeny, manažery a politiky, starat se o druhé, pomáhat jim. Právě tohle jí teď trochu chybí. Ovšem ono si ji to stejně najde.

Stačí jen vyrazit na hřiště a dát se do řeči s dalšími maminkami. Lumír by s nimi určitě probíral zdravou výživu a dětské nemoci. Světlanu však zaujme něco úplně jiného. Jedna z maminek jí totiž prozradí něco, co jí začne vrtat hlavou, protože se to tak trochu týká i jich samotných. Něco, z čeho by mohl být pořádný malér...

Krize se prohlubuje! Co všechno Eva prozradí?

Byla to láska jako trám. Eva věřila, že Miloš je ten pravý. Jenže od přestěhování na Šumavu a narození Miloška to jde s jejich vztahem z kopce. Jak je na tom Eva teď? Proč se narychlo vypraví do Prahy?

Miloš nemůže Heleně Halamové přijít na jméno. Pro Evu je ale nadějí, že by se vše mohlo obrátit k lepšímu. Má pocit, že ona by jí opravdu dokázala pomoci. Po jejich posledním rozhovoru se cítila mnohem lépe. Proto ji už co nevidět znovu vyhledá. A prozradí jí další smutné střípky ze svého současného života.

Jak to teď u Knoblochových na Šumavě chodí? Kdyby Eva neměla malého Miloška, asi by bylo všechno jinak. Takhle si musí nechat spoustu věcí líbit nejen od tchyně, ale i od manžela. I když... Opravdu musí? Helena Halamová ji rychle vyvede z omylu. Dokonce jí ukáže i nové, netušené obzory.

To je podrazačka! Co Sandra provede Simoně?

Tohle bude na Simonu už hodně silná káva. Jen co odhalí jeden Sandřin podraz, bude žasnout, čeho všeho je tahle potvora ještě schopná. Jsou vůbec nějaké meze, za které by Sandra nešla?

Simona si o Sandře myslí své od chvíle, kdy zjistila, že ženatému Tondovi Hložánkovi blbne hlavu. Co jiného si má taky myslet? Před časem je spolu nachytala v hospodě, ve čtvrtek je znovu přistihla v Tondově autě.

Sandra navíc byla na Simonino gusto až moc přítulná. Tonda se jí sice dušoval, že k ničemu nedošlo, ale Simona ví své. Navrch se dozvěděla i jednu hodně zajímavou informaci – že Sandra shání nebytové prostory.

Už to samo o sobě by stačilo. Simona však ráno odhalí další Sandřin podraz. A mozaika do sebe začne zapadat. Jenže právě to se Sandře, která hraje o čas, ani trochu nehodí. Se Simonou se proto vypořádá po svém, tentokrát hodně zákeřně, což citlivou Simonu ještě více rozhodí...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz