Ulice 20.11.2015 - 2920. díl

Korupce na radnici! Co všechno praskne? A na koho?

Lumír a Denisa Mastná se konečně dostanou k prošetření agendy týkající se přidělování obecních bytů. A to, co objeví, jim doslova vyrazí dech. Takovou nehoráznost už dlouho neviděli! Co s tím udělají?

Jakmile se Světlana doslechla o podvodech při přidělování obecních bytů, hned zbystřila. Zajímá ji to nejen proto, že Lumír býval starostou a je stále i zastupitelem. Hlavně jí jde o nebohé maminky, které se nedovedou bránit.

Jak je možné, že jim radnice hází klacky pod nohy, místo aby jim pomáhala? Lumír tajně doufal, že tak zlé to nebude, ovšem skutečnost je ještě horší, než by byl ochoten si připustit. Pryč jsou ty doby, kdy korupce neměla na radnici šanci. Teď tam vesele bují.

Jak na to Lumír přijde? Stačí jen pozorněji nahlédnout do aktualizací pořadníku čekatelů na obecní byty. Lumírovi málem vypadnou oči z důlků. Takovou nehoráznost už dlouho neviděl! Však taky okamžitě začne jednat, protože tenhle malér jde bohužel i za ním. Jak je to možné? Kdo všechno má v čachrech s radničními byty prsty?

S Digi je zle! Jak vážné to je?

Moniku i Tonyho Digi pořádně vyděsí. Její zdravotní stav se během chvilky prudce zhorší. Co s ní je?

Monika i Tony se snaží pomoct nemocné Digi, jak jen to jde. Postarají se o holky i domácnost, aby se Digi aspoň trochu ulevilo. Jenže té bude hůř každou hodinou. Večer si o ni Monika i Tony budou dělat už velké starosti. Proč?

Miloš běsní! Čím vyhrožuje?

Milošovým čtvrtečním výstupem u Henryho to rozhodně nekončí! Hned následujícího dne předvede další scénu v pekařství. Proč?

Ve čtvrtek Eva před Milošem znovu tekla. Ví, že když se rozzuří, je lepší mu jít z cesty. Jako každý cholerik, i Miloš vidí v tu chvíli rudě a prostě se neovládne. Ovšem Miloš se jen tak nevzdá. To, co se ve čtvrtek stalo, ho mrzí. Evu nechce ztratit. Ale ani jejich další setkání nedopadne právě nejlépe...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz