Ulice 1.12.2015 - 2927. díl

Monika má plnou hlavu starostí kvůli mámě. Chystá se za ní do nemocnice, musí ji zastoupit v salonu, k tomu ještě škola a provoz Coolny. Mára jí nabídne odvoz do nemocnice i pomoc, s čím si jen řekne. Monika toho okamžitě využije. Požádá ho, aby s Adamem dnes dodělal rozhovor, který musí do pátku odevzdat ve škole. Zrovna tohle by si Mára rád odpustil, ale Moniku ve štychu nenechá.

V nemocnici se u Jitčina lůžka sejdou Monika, Lída i Olda. Společně si vyslechnou děsivou diagnózu. Jitce nefunguje ani jedna ledvina. Čeká ji proto transplantace, jakmile se v registru najde vhodný dárce... Co Monika navrhne? Jak se k tomu postaví Jitka, Olda, Lída a Mára? Jak dopadne Márův rozhovor s Adamem? Jakou lekci dnes oba dostanou?

Evženova proměna

Evžen se cestou k panu Peškovi zastaví v pekařství. Vilma Nyklová na něj okamžitě nasupeně nastoupí. Jakmile jí Evžen ale řekne, že přišel zaplatit dluh za koláče, překvapená Nyklová otočí. A když si Evžen navíc poručí zabalit další, ucítí svou příležitost. Pozve ho na kávu a začne nenápadně vyzvídat, co je tenhle chlapík zač.

Evžen jí otcovství Adriany nepotvrdí, ovšem ani ho nevyvrátí. Drbů lačná Nyklová se rozpovídá o Kláře i Adrianě, což Evžena zaujme. Dozví se spoustu věcí, o nichž neměl tušení. A některé ho hodně překvapí... Co všechno Nyklová Evženovi prozradí? Čím Evžen zaskočí Vlastimila Peška? Co od něj ani v nejmenším nečeká? A čím si Evžen vykoleduje Eddieho nedůvěru?

Jak si to Eva představuje dál?

Eva pomáhá Emě s úkoly. S matikou však ani jedna z nich nehne. Ema navrhne, že počká na Frantu, který jí to vysvětlí. Eva to odsouhlasí. Vzápětí ji však Ema zaskočí přiznáním, že se na studium na gymnáziu necítí, a to nejen kvůli matice. Raději by šla po škole na učňák, aby si začala co nejdříve sama vydělávat a osamostatnila se.

Eva jí to začne hned rozmlouvat, ovšem marně. Když dorazí Halamová s Ančou, Eva jí dá okamžitě peníze za ubytování a jídlo... Jakou zprávou Evu zaskočí Miloš? Jak si to Eva představuje dál? Co jí na to řeknou Anča s Halamovou? A čím pobaví své blízké rocker Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz