Ulice 4.12.2015 - 2930. díl

Světlana nachytá Hložánka! Co na něj praskne?

Světlana se nestačí divit, co všechno se na radnici v poslední době děje. Ovšem Tonda Hložánek tomu před víkendem nasadí korunu. Co se stane?

Tonda Hložánek v tom nyní bruslí, jak se jen dá. Kauza čachrů se sociálními byty mu dává docela zabrat, i když viník byl již po zásluze potrestán. Jenže to neznamená, že by se vše jako mávnutím čarovného proutku uklidnilo a vyřešilo. Tonda má už teď pořádně zavařené mozkové závity, jak se snaží vše urovnat. A to se samozřejmě neobejde bez následků…

Dominika zuří kvůli Digi! Co už neskousne?

Dominice začíná pomalu docházet trpělivost. Pravda, s Tonym spolu pořádně nechodí, ale to neznamená, že by byla úplně splachovací. Co jí vytočí?

Jak to spolu vlastně Dominika a Tony mají? Monika, Mára i Digi si myslí, že ti dva spolu chodí. Ale Tony ani Dominika by to asi chozením nenazvali. Je jim spolu fajn, nedělají si na sebe žádné nároky, Tony u Dominiky občas přespí, sem tam si spolu někam vyrazí. Je tohle vztah? Tony je evidentně zaláskovaný už někde jinde. A co na to Dominika?

Digi doplácí na pomoc Monice! Co nečekala?

Farští pomohli Digi nesčetněkrát. Nyní, když se situace obrátila, je Digi ve štychu rozhodně nenechá. Jenže tím si sama docela zkomplikuje život. Co a jak se jí vymstí?

Jitka, Simona i Monika by byly rády, kdyby se Digi natrvalo vrátila do salonu, ve kterém už kdysi pracovala. Samotnou Digi to na jednu stranu láká, jenže kvůli holkám stále váhá. Něco jiného je pronajímat si křeslo na pár hodin denně, a něco jiného je někam nastoupit na plný úvazek. Na Páťu a Julii by pak neměla tolik času jako nyní.

Digi netuší, jak by práci v salonu skloubila se všemi dalšími povinnostmi. Už teď, když se snaží vytrhnout Monice trn z paty, je to u ní doma docela našponované. Bez Věrčiny podpory se již neobejde. Ale dá se to takhle táhnout delší dobu?

Digi nyní přebírá hodně zákaznic v Jitčině salonu, aby jí, Monice a koneckonců i Simče aspoň trochu ulevila. A právě tohle se jí docela vymstí. Kterému šéfovi by se taky zamlouvalo, že lidé, kteří pracují u něj, dělají zároveň i u konkurence?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz