Ulice 17.12.2015 - 2939. díl

Pepana ráno probudí Rudolfův křik ze sprchy. Vyděšeně se zeptá Simony, co Rudovi je. Ta mu s kamennou tváří odpoví, že ho mučí studenou vodou a že jeho to taky čeká. Pepan začne okamžitě protestovat, ovšem Rudolf ho vzápětí ujistí, že studené sprše neunikne.

Než se Rudolf do Pepana pustí, zajde ještě pro čerstvé pečivo na snídani. Na chodbě narazí na vztekajícího se Vlastimila Peška, jenž musí uklízet letáky rozházené pod schránkami

Rudolf si neodpustí malé rýpnutí, ovšem Pešek mu to tentokrát vrátí i s úroky. Na Rudolfa si však nepřijde. Jen co zjistí, odkud vítr vane, pustí se do odvety... Který z nich se bude smát naposled? Čím Rudolf šokuje Pepana? A jak dopadne Simona s orodováním za Pepana u Blaženy?

Přípravy na Vánoce u Terezy a Romana

Tomáš se zastaví za Terezou, aby se s ní domluvil na Vánocích. Každý rok trávili svátky společně, ale letos dostal Tomáš nabídku i od kolegů z ústavu, která ho docela láká. Tereza mu prozradí, že ji zase zvala máma. Nerada by ji opět odmítla, aby si nemyslela, že na ni úplně kašlou. Tím to je dané.

Ti dva letos poprvé poruší tradici a o Štědrém dni nebudou spolu. Tomáš se ještě zeptá, jestli Tereze nevadí, že o Vánocích nebude s Romanem. Tereza přizná, že ji to mrzí, ale nechce kazit svátky jeho dětem... Co dnes pořádně vykolejí Davida? Jak se Tereza a Roman chystají na Vánoce? A na co Tereza úplně zapomene?

Květina pomsta Nyklové

Radek Mastný leží v účetnictví hospody a penzionu. Květě důležitě hlásí, že to dá do pořádku, ovšem vzápětí zjistí, že Henry vede agendu naprosto vzorně. Řeč proto stočí na téma, které ho pálí nejvíc. Kdo ho napráskal novinářům? Květa přizná, že se od dotyčného redaktora nic nedozvěděla, což Mastného ani nepřekvapí.

Ti své dobře informované zdroje jen tak neprozradí. Ovšem tentokrát je to trochu jinak. Květa prozradí Urbanové, že už ví, kdo jim tak zavařil. A rozhodně to nenechá jen tak... Co Květa udělá? Jak se chce pomstít? Čím poleká Lumíra? Kam až ve své averzi vůči Nyklové zajde?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz