Ulice 25.12.2015 - 2945. díl

Franta ráno trochu zaspí, a tak má dopoledne docela honičku. Chystá se k mámě na sváteční oběd, k tomu si musí rychle zabalit věci, protože odpoledne odjíždí do Amsterodamu za Skyler. Navrch si uvědomí, že ještě nemá ani zabalený vánoční dárek pro mámu.

Anča i Bedřich Frantu popohání, což mu samozřejmě moc nepřidá. Prostě blázinec, do kterého se od Evy vrátí Ema. Nervózní Franta nakonec všechny požádá, aby se šli bavit jinam a jeho nechali v klidu si vše připravit. Ani nepostřehne, že Ema je docela přešlá. Až když Franta vystřelí k mámě, Ema nakousne docela ožehavé téma. Přizná se Liškovým, že by se od nich ráda odstěhovala... Kam Ema plánuje jít? Co jí na to řeknou Anča s Bedřichem? A co Franta? Co zasáhne Anču nejvíc?

Nečekaná nadílka u Peškových

Eddie a Adriana ráno oceňují dárky od Evžena. Adriana si nemůže vynachválit nový notebook, Eddiemu se zase líbí luxusní kravata. Tu si hned vezme i na sebe, protože se chystá za svými rodiči. Adriana se mu znovu omluví, že ho v tom nechá samotného, ale na tuhle návštěvu se teď necítí. Eddie to docela chápe.

Ani jemu se za rodiči moc nechce, protože ho tam čekají jen další výtky, jak je neschopný. Ještě než odejde, dostane esemesku od Zory, že by se s ním ráda sešla. Eddie si s ní okamžitě domluví schůzku, ale Adrianě o tom neřekne... Co Zora Eddiemu chce? Při čem je nachytá Evžen? Jaká bude jeho reakce? Čím Evžen vyrazí dech Adrianě? A jaká bude dnešní nadílka u Peškových?

Vánoce Terezy a Matěje

Tereza, Matěj, Bětka, Tomáš, Ota a David se vrátí ze společné procházky pořádně vymrzlí. Nikdo z nich nečekal, že se jim takhle protáhne a že bude tak dobrodružná. Na pořádný odpočinek ale zatím mohou zapomenout.

Čeká je totiž příprava salátu a kapra na večeři. Jenže ani to se neobejde bez menších zádrhelů... Jak je to mezi Terezou a Matějem? Jaká přání se dnes Tereze splní? A čím Tereza a Matěj dojmou tátu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz