Ulice 12.1.2016 - 2947. díl

Anetina přímluva za Vítka

Aneta si dělá starost o Vítka kvůli zítřejším přestupovým zkouškám na normální školu. Zajde za Veronikou s prosbou, jestli by s panem farářem nemohli Vítka nějak povzbudit, protože má ze zkoušek obrovský strach... Co jí Veronika slíbí? Jak prožívá Vítkovy zkoušky ona?

Maturitní ples v Ulici

Rozina a Viki se po vyučování domlouvají na dnešní maturitní ples. Rozina má rovnou ze školy namířeno do své agentury, kam si jde půjčit plesové šaty. Viki ujistí, že k ní přijde s dostatečným předstihem, aby se v klidu zvládly učesat i nalíčit.

Vzápětí Rozina zklame Richarda, když odmítne jeho nabídku odvozu na ples. Vysvětlí mu, že na ples jde společně s Viki. Navíc maturanti mají být na plese o hodinu dřív. S tím si Richard ale hlavu neláme.

Pro Richarda je nejdůležitější Rozina. Proto ho dost překvapí, když před ním Viki propálí, že Rozina bude spát po afterparty u ní. Mámu Rozina později zaskočí svými půjčenými šaty. Veronika s Martinem jsou na ně hned zvědaví, ale Rozina se chce pochlubit, až je bude mít na sobě. Tátovi hned slíbí i fotky z plesu, aby viděl, jak jí to slušelo. Veronice pak Rozina úplně vyrazí dech...

Proč bude Richard na Rozinu žárlit? O jaká nepříjemná překvapení se jí na plese postará? Co bude pro Rozinu poslední kapkou? Co se mezi nimi stane? A proč si bude dělat o Rozinu starost její táta?

Ota, Tereza a David: křest ohněm na plese

Ota si utahuje z Davida, který přizná, že má z plesu trochu obavy. Psaníčkem, jež mu Ota před svátky napsal coby jeho ctitelka z řad studentek, mu přeci jen nasadil brouka do hlavy. Ota v tom Davida ještě začne grilovat, když mu připomene, jak po něm včera jela Nanny. Tereza Davidovi taky moc nepřidá, když mu přátelsky doporučí, aby si právě na Nanny dával pozor.

Veselou debatu přeruší Romanův telefonát. Tereze se omluví, že má odpoledne fofry, a tak ji nestihne odvézt na ples. Domluví se, že se sejdou až tam. Hned na to se Tereza dohodne s Otou a Davidem, že na ples pojedou společně taxíkem od Davida... Jak Tereza ustojí další setkání se Sabinou? Jak to bude s Davidem a Nanny? Jak David a Ota zvládnou roli moderátorů? A jak dopadnou na afterparty?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz