Ulice 15.1.2016 - 2950. díl

Rozina v noci nemůže spát. Kouká do stropu, pak si náhle sundá z krku řetízek s křížkem a položí ho na poličku vedle postele. Veronika jí ráno navrhne, aby zůstala doma a do školy dnes nechodila. Přepadlá Rozina to však odmítne s tím, že kdyby to odkládala, bylo by to ještě horší. Zároveň poprosí, jestli by na víkend mohla jet domů do Loučky. Mamce vysvětlí, že by ráda šla ke koním, na statek.

Veronika slíbí Rozině, že se domluví s ostatními. Martin ale musí pracovat i o víkendu a Filip má v sobotu zápas. Veronika nechce nechávat Rozinu samotnou, a tak se s nimi dohodne, že s ní pojede na Moravu sama. Rozinu zaskočí po příchodu do školy improvizovaný pomníček, který studenti udělali Richardovi.

Hoří tam již spousta svíček, další k nim neustále přibývají. Jen co si Richardovy spolužačky Roziny všimnou, hned jí jdou kondolovat... Jak to Rozina ve škole zvládne? Co pro ni bude nejtěžší? S čím se jí svěří Miki? Proč si Maléřovi dělají o Rozinu velkou starost? A kdo a jak Rozině nečekaně pomůže?

Celou školu zasáhne Richardův náhlý skon. Všichni z toho jsou v šoku, někteří tomu stále nemohou uvěřit. Zpráva o Richardově smrti se po škole rychle rozšíří. Jeho spolužáci, kamarádi a známí se z toho stále nemohou vzpamatovat stejně jako Rozina. Vždyť v úterý s nimi byl ještě na plese, ve středu na afterparty a s několika spolužáky ještě pokračoval v nonstopu. Koho by napadlo, že se tehdy vidí naposled?

Tonyho boj o Digi

Zpráva o Richardově smrti se rychle šíří. Zasáhne i Digi, jež se ji dozví od Simony. Přestože Richarda ani neznala, je z této noviny hodně špatná. Opět jí to totiž připomene Markův skon. Znovu ji pohltí smutek. Dokonce začne zvažovat, že zruší i box, na který má vyrazit s Tonym.

Jakmile se to dozví Věrka, okamžitě začne na Tonyho nasazovat a Digi doporučí, aby si ho držela dál od těla... Co jí na to poví Digi? Za co bude Tonymu vděčná? Proč bude Tonymu ležet v žaludku Jarda? A čím mámu zaskočí Páťa?

Ančina osamělost

Digi pro Tonyho hodně znamená. Kdyby mohl, vrátil by čas, kdy ještě byli manželé. Spoustu věcí by asi udělal jinak, jen aby o ni nepřišel. Získá ji zpět?

Helena Halamová zamíří rovnou z letiště za Ančou, protože se jí během cest po Indii ztratily klíče od bytu. Po letu je dost unavená, a tak má v plánu si jen vyzvednout klíče a jít si hned lehnout. Když jí však přepadlá Anča prozradí, že Ema s nimi už nebydlí, změní své rozhodnutí a s Ančou nakonec probere všechny novinky, kterých je tentokrát požehnaně.

Anča se jí i svěří, že se nyní cítí hodně osaměle... Co Helenu zaskočí? Co právě řeší Franta s Bedřichem, z nichž se stávají čím dál větší parťáci? Proč si Anča připadá doma jako na vedlejší koleji?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz