Ulice 18.1.2016 - 2951. díl

Patricie a Julie si chtějí vzít do školy boxerské rukavice, ale Digi jim to rozmluví. Na holky naštěstí zabere výhrůžka, že by jim je paní učitelka hned po příchodu do školy vzala. Digi dcerám slíbí, že si budou moci odpoledne zaboxovat přímo s Tonym, který je bude hlídat. Páťa hned namítne, že ale jenom hlídat. Nechce, aby si s ním máma zase povídala. To Digi docela překvapí.

Další překvapení přijde o něco později. Postará se o ně Jarda, kterého Digi náhodou potká v hospodě. Jarda se jí totiž přímo zeptá, jak to s Tonym má a jestli si má od ní držet odstup právě kvůli Tonymu, jenž na něj evidentně žárlí. Šokovaná Digi ho ujistí, že se mezi nimi nic nezměnilo a že s Tonym promluví. Vzápětí ji zaskočí Moničina informace, jež se týká také Tonyho… Co se Digi dozví od Moniky? Co jí k tomu poví samotný Tony? Proč si ho Digi podá i kvůli Věrce? A co Tonymu doporučí Mára?

Ančino zklamání

Franta s Bedřichem ráno procházejí na facebookovém profilu kapely ohlasy na koncert, který měli o víkendu v Mělníku. Jedna reakce moc příznivá vůči Bedřichovi není, ovšem hned ta další mu zvedne náladu. Je to kompliment od Jindry, jenž ho hodně potěší. Anče o něm ale říct nechce, aby měl doma klid. Anča nadšeně líčí zážitky z koncertu v práci Zuzaně.

Dost ji tím pobaví, protože koncert bere s nadhledem. Jedno ale uzná - Bedřichovi to na pódiu moc slušelo… Jak Anča vylíčí koncert později Heleně? Čím ji Helena překvapí? K čemu se Anča rozhodne? Co na to řeknou Franta s Bedřichem? A čím Bedřich Anču docela zklame?

Evženova oslava

Evžen se od soudu vypraví za Adrianou, aby se jí pochlubil s rozsudkem a zároveň to s ní i oslavil. Hodně se mu uleví, že je už po všem. Navíc správní řízení pro něj dopadne celkem dobře. Včetně poplatků a pokuty ho to bude stát jen tři tisíce. Horší je, že pojišťovna po něm chce úhradu celé škody, tj. osmdesát tisíc.

Ovšem i k tomu se postaví čelem. Rovnou si dojedná splátkový kalendář, aby měl od úřadů už pokoj. Měsíčně tak bude muset splácet dva tisíce… Co mu na to řekne Adriana? Jak Evženova oslava dnes dopadne? Co pro něj bude zlomové? A proč Adrianě nevyjde večer podle jejích představ?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz