Ulice 19.1.2016 - 2952. díl

Bedřich v šoku z fanynky! Jak se Jindra uvede?

To je teda rychlost! O víkendu měla Bedřichova a Ondrova kapela koncert v Mělníku, a hned v úterý za nimi přijede jejich největší fanynka – alespoň podle ohlasů na sociální síti. Jak proběhne seznámení?

Mělo to být obyčejné posezení u pivka v hospodě, ovšem jakmile se objeví Jindra, nabere to úplně jiné grády. Tahle dáma se evidentně s ničím nepáře. Bezprostřední, co na srdci, to na jazyku. Navíc se přihrne bez varování jako velká voda. Než se pánové stačí nadechnout, Jindra naprosto opanuje prostor. Dokonce i Jarda z ní bude naprosto paf, a to už je co říct…

Čím Zora potěší Eddieho?

Práce na společném projektu jako by Eddieho a Zoru ještě více sblížila. Ti dva už dávno nejsou jen obyčejní kolegové z práce. Jak to tedy mezi nimi je?

O Vánocích překvapila Zora Eddieho svým dárkem – vlastnoručně upleteným svetrem, který se líbil i Adrianě. Aby měl Eddie doma klid, Adrianě zalhal, že svetr dostal od sestry. Od té doby už pár dní přeci jen uplynulo. Jak na tom jsou Eddie a Zora nyní? Mají za sebou intenzivní práci na projektu, na kterém jim oběma hodně záleží. Jak se to podepsalo na jejich vztahu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz