Ulice 26.1.2016 - 2957. díl

Ráno Veronika náhodou zaslechne, jak táta říká do telefonu, že přijede do nemocnice. S obavami v hlase se ho okamžitě zeptá, co ním je, ale táta jí nic neřekne. Jen ji ujistí, že se nejedná o nic vážného, jen banální vyšetření. Tím však Veroniku moc neuklidní.

Později se Veronika svěří Martinovi, že se jí všechno spojilo. Tátovy řeči a narážky na budoucnost i jeho úmysl prodat dům v Loučce, kde měli ještě donedávna všichni domov.

Vynervovaná Veronika požádá Martina, aby se pokusil z dědy vypáčit, co ho trápí. Jemu jako chlapovi se třeba svěří spíš než jí. Martin jí to slíbí, i když moc nevěří, že by právě jemu Josef něco prozradil... Co se od Josefa dozví Martin? Co ze strachu o tátu udělá Veronika? Čím Veroniku zaskočí Ryba? A jaké je zákulisí Rozininy přehlídky?

Terezina nejistota

Daniela dnes nastupuje do nemocnice, takže o děti se bude starat Roman. Tereza by mu ráda nějak pomohla, ale vlastně není jak. Domácnost si vzala na povel Sabina, která nemusí chodit kvůli zkouškám do školy. A zbytek on už zvládne. Tereza se tak kvůli Daniele opět ocitla na vedlejší koleji, přestože Romana chápe a jeho snahu vlastně i oceňuje.

Ve škole Tereza řeší Mikiho, jenž se pro jistotu vyhne dalším promluvám do duše. David si z ní začne trochu utahovat, čímž jí hned zlepší náladu. Jenže vzápětí si Tereza ani David nebudou vědět rady s dalším ožehavým problémem... Co Terezu i Davida rozhodí? Čím Terezu překvapí Roman? A jak si nyní žije Gábina?

Skyleřiny přijímačky

Anča zjistí, že včera udělala při třídění vstupenek na festival chybu, a tak po příchodu z práce ještě jednou vše kontroluje. Helena Halamová jí je za pomoc vděčná, ale v první řadě se stará o to, jak Anče je. Když se dozví, že ji stále pobolívá hlava, vyčiní jí, že se zbytečně přepíná. Na lístky se měla vykašlat a raději odpočívat. Vzápětí se Helena pochlubí Anče dobrou zprávou.

Přimluvila se za ni u fyzioterapeuta, na jehož seminář zítra jdou, takže ji nakonec na terapii přeci jen vezme. Anču to potěší, jenže náladu jí to moc nespraví... Co Anču trápí? Proč bude u Liškových trochu dusno? Na čem se Bedřich domluví s Frantou? A jak dopadne Skyler na přijímačkách na FAMU? Co s ní bude dál?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz