Ulice 9.2.2016 - 2967. díl

Digi si zajde dopoledne opět zaběhat, ale dnes se to neobejde bez nepříjemných následků. Před pekařstvím jí to uklouzne a Digi spadne dost nešťastně na ruku. Zpočátku to vypadá, že o nic vážného nepůjde.

Zraněné zápěstí Digi začne hrát během dne všemi barvami a bolest ruky se stupňovat. Jitka vyžene Digi k lékaři, což jí dost zkomplikuje den. Tony ji v tom naštěstí nenechá ani tentokrát... Co Tonymu vyvede Patricie? Co vzbudí podezření v učitelce Landové? A jak je na tom zraněná Digi?

Učitelce Landové se Tony nezdál hned při jejich prvním setkání. Však se na něj taky okamžitě zaměřila. A čím déle ho pozoruje, tím více pochybností v ní vzbuzuje. Co pro ni bude poslední kapkou?

Věrka není jediná, komu Tony vadí. Také učitelka Landová k němu má své výhrady. Od začátku jí na něm něco nesedí. Už jen to, jak se s ní dohadoval kvůli vyzvednutí holek ze školy, bylo podle ní dost přes čáru. Nerespektuje žádná pravidla, což by mohlo mít na dcery Digi neblahý vliv. Navíc Landová z vlastní zkušenosti ví, že s těmito ráznými typy bývají problémy. A jak se zdá, její obavy nejsou liché.

Landová se stane náhodou svědkem scény mezi Tonym a Patricií, která ji jen utvrdí v jejím podezření. Tady prostě není něco v pořádku. Takhle se rodič nebo pověřený zástupce k dítěti rozhodně chovat nemá. Landová navíc odhalí něco, co Tonymu v jejích očích ještě více přitíží...

Bude to jen zlomek sekundy, chvilka nepozornosti, a pak už to půjde ráz na ráz. Patricie ve vozovce, skřípění brzd, bleskurychlá reakce Tonyho... Co se stane a s jakými následky?

Věrka si o Tonym myslí, že je to jen nezodpovědný element, ale ten se snaží holky hlídat a pečovat o ně, jak nejlépe umí. Jen s nimi občas řádí víc, než se úzkoprsé a přehnaně starostlivé Věrce zamlouvá. Že by se mu právě tohle vymstilo? Nebo za tím bude ještě něco jiného? Podívejte se, jak mu dá už brzy zabrat Páťa.

Nabídka snů pro Rozinu! Oč se jedná?

Veronice se snaží od rána dovolat farář Ryba, ale ta mu telefon nezdvihne. V práci to zarazí Zuzanu, doma zase Rozinu, ovšem Veronika se vždy vymluví na plné ruce práce. Rybova vytrvalost ji však znervózňuje. Je to pro ni obrovský vnitřní boj, přestože má priority jasně dané – manžel a rodina... Co bude pro Veroniku hodně těžké? A jakou novinkou zaskočí své blízké Rozina?

Tohle vyrazí Rozině i jejím blízkým dech. Dostane takovou nabídku, která se prostě neodmítá. Oč půjde? Splní se jí sen mnoha holek v jejím věku?

Rozina přijde domů s novinkou, ze které budou všichni paf. Aby taky ne, když něco takového vídají jen v romantických filmech. Koho by napadlo, že se to může stát i v reálu, navíc Rozině? Oč se jedná? A jak se k tomu postaví její blízcí? Jaká je Rozinina zpráva dne a co to udělá s jejími blízkými?

Mastný opět intrikuje! Kde nečekaně narazí?

Jen co Radek Mastný zahlédne v hospodě Lumíra, hned začne vyzvídat, kdo bude lídrem na kandidátce jeho strany. Lumíra ale momentálně víc zajímá Tonda Hložánek, za kterým se chystá do nemocnice. Mastný se opatrně zeptá, jestli Lumír netuší, co ho tak rozčílilo... Přijde se na Mastného podraz? Čím bude Lumír šokovat právě Mastného? A čím Světlanu?

Půjde Radek Mastný v touze po moci a křesle starosty opět přes mrtvoly? Zatím to tak vypadá. Neštítí se žádného podrazu, jen aby se zbavil konkurence a měl co nejjednodušší cestu k dosažení cíle. S jedním ale nepočítá – že by se věci vyvinuly úplně jinak, než jak předpokládá...

Radek Mastný je ostřílený komunální politik. Dlouhá léta byl šedou eminencí radnice a svůj vliv tam stále má, byť z ní před dvěma měsíci musel kvůli korupční aféře odejít. Tohle Tondovi nikdy nezapomněl. A postaral se o to, aby on sám na radnici také skončil. Teď se tam chce Radek Mastný za každou cenu vrátit, dokonce coby starosta. Čeho všeho je kvůli tomu schopen? A kdo mu nečekaně zkříží plány a jak?

Mastný si hlídá konkurenci nejen z vlastních řad, ale také z jiných stran. Největšího konkurenta ve straně, se kterým bojoval o pozici lídra na kandidátce, už má z cesty. Že by měl kvůli tomu výčitky svědomí? Ani v nejmenším! On přeci za Tondovu mrtvici nemůže. Zbaví se podobně i ostatních kandidátů na starostu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz