Ulice 10.2.2016 - 2968. díl

Martin ráno doveze faráři Rybovi opravenou židli. Čím více je přátelský, tím hůře se Ryba v jeho společnosti cítí. Nic netušící Martin v tom navíc šlape jako slon v porcelánu. Když Rybovi oznámí, že na dnešní Popelec dorazí i s Veronikou, Ryba bude mít co dělat, aby udržel úsměv na tváři.

Veroniku Martin svým rozhodnutím pořádně zaskočí. Z představy, že by byla zase na jednom místě s Martinem i Markem, se jí úplně zatočí hlava. Martin si její slabosti všimne a hned se začne vyptávat, co s ní je... Dozví se Martin pravdu? Proč se Veronika sesype? A jak to bude s Rozininým Milánem?

Landová proti Tonymu

Učitelka Landová ráno jemně vytkne Digi, že ji už ve škole nevídá tak často. Digi se okamžitě ohradí, že holky vodí ke škole každé ráno, jen nechodí dovnitř. Učitelka se jí hned zeptá i na její zraněnou ruku. Digi po pravdě odpoví, že uklouzla při běhání. Sama však uzná, že to může vypadat jako hloupá výmluva. Tím jen zvýší podezření Landové, že u ní doma není všechno v pořádku... Jak Digi zareaguje na Pátin obrázek? Proč bude mít s Páťou i ona konflikt? A co dnes Páťa udělá Tonymu?

Napětí u Liškových

Anča po práci medituje, ale vyruší ji Bedřich, jenž by se rád na chvíli zastavil doma s Jindrou a Ondrou kvůli internetu. Anča z návštěvy moc nadšená není, Bedřichovi však řekne, že jí to nevadí. Z bezprostřední Jindry je ale později dost vykulená, protože ta ihned opanuje celý prostor... Čím Bedřich nepříjemně zaskočí Anču? A jakým rozhodnutí ona překvapí jeho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz