Ulice 19.2.2016 - 2975. díl

Věrka se hned po ránu pořádně rozčílí. Od majitele bytu, který si pronajímá, se totiž dozví, že rekonstrukce se protáhne ještě o několik dní. To je hodně nepříjemná zpráva nejen pro ni, ale také pro Máru, který si už dělal své plány.

Věrce synovo rozladění samozřejmě neunikne. Okamžitě ho přičte na vrub Monice, která se už určitě nemůže dočkat, až se ona odstěhuje. Pro Máru to bude poslední kapka. Rupnou mu nervy a mámě hodně důrazně doporučí, aby se do Moniky nenavážela. Jenže Věrka si prostě nedá pokoj. Po náhodném setkání s Monikou začne se svými řečmi nanovo... Co Monika Věrce vyvede? Proč se Věrka obuje do Oldy? A jak na to Olda zareaguje?

Monika v posledních dnech jen září, což se o Věrce říct rozhodně nedá. Jakmile se ty dvě náhodou potkají, Věrka si na Monice hned zchladí žáhu. Jenže ta se už nedá. Co udělá?

Věrce je naprosto jasné, že u Máry překáží. Ale zatím kam má jít, protože byt, který si pronajímá, je stále rozkopaný a v neobyvatelném stavu. Věrce navíc pořádně leží v žaludku Monika, která se zařídila po svém. S Kryštofem se schází za jejími zády a nic si z ní už nedělá. Ovšem právě tohle Věrka nemíní jen tak skousnout. Jen co se s Monikou potká, neudrží se a dá jí své antipatie jasně najevo. Ale na Moniku si už nepřijde...

Kdo poslal anonym?

Simona a Rudolf nemají právě idylické ráno. Stále mezi nimi visí hádka kvůli Květě, o které si Simona myslí své. Do napjaté atmosféry přijde Jirka, jenž chce vlítnout na Mastného kvůli anonymu, který poslal jeho mámě. Rudolf ho ale začne rychle krotit. Jirka podle něj nemá žádnou jistotu, že to byl opravdu Mastný. Simona okamžitě významně podotkne, že z penzionu to mohl poslat i někdo jiný... Zjistí se, kdo anonym Mirce poslal? Čím Mirku hodně zaskočí Květa? A jak na tom bude Mirka po další návštěvě nemocnice?

Rudolf začíná mít spadeno na Mastného kvůli anonymu Mirce. A rozhodně si od něj nemíní nechat všechno líbit. Proč se ti dva chytnou? A s jakým výsledkem?

Nejen Jirka by rád věděl, kdo jeho mámě poslal anonym upozorňující na Tondovy nevěry. Právě to odstartovalo všechno zlé, co Hložánky v posledních dnech potkalo. Tondova mrtvice, odhalení jeho tajností, Mirčino sesypání. Podle Rudolfa stojí za anonymem Mastný. Ale jak to zjistit? Chytí se Mastný do Rudolfovy léčky?

Starosti kvůli Mikimu

Adrianě to samozřejmě nedá. Při první příležitosti se zeptá Oldy, jak to včera bylo s Evženovým pitím. Olda jí potvrdí Evženovu verzi, čímž ji hodně potěší. Adriana je přesvědčená., že léčba začíná přinášet první výsledky, i když Evžen na terapie i medikamenty nadává.

Večer se Adriana potká u dědy a Amálky s Mikim, jenž má také co vysvětlovat... Proč si Amálie dělá starosti kvůli Mikimu? Čím Adrianu překvapí Eddie? A jak je na tom Evžen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz