Ulice 22.2.2016 - 2976. díl

Martin zve Veroniku na zkušební projížďku jejich budoucím autem, které sehnal přes Jardu. Veronika s ním ale jet nemůže, protože už je domluvená s Vítkem na doučování. Martina překvapí, že Vítek přijde zase k nim domů. Myslel si, že posledně to byla jen výjimka.

Veronika mu vysvětlí, proč se s Markem domluvili na změně, ale téma hovoru jí moc příjemné není. Když Vítek později dorazí, okamžitě se Veronice pochlubí svými narozeninami a pozve ji na oslavu na faru... Kdo nakonec Veroniku přesvědčí, aby na faru šla? Jaké bude její opětovné shledání s farářem Rybou, jemuž by se nejraději vyhnula kvůli vzájemným citům?

Věrka vs. Olda

To, co se v pátek zdálo utopií, se stává realitou. Věrka je sbalená a jen čeká, až ji Mára odveze do jejího pronájmu. Na rozloučenou mu ještě uvaří jeho oblíbený guláš, čímž ho hodně potěší. Jakmile se však začne navážet do Moniky, Mára ji dost rázně umlčí.

Dotčená Věrka by mu k tomu ráda řekla své, ale Mára jí nedá příležitost. Odejde se totiž přivítat s Monikou, která akorát dorazí k tátovi... Jak dopadne dnešní náhodné setkání Oldy s Věrkou? Opravdu už bude od Věrky klid, jak si všichni myslí?

Opilý Evžen opět přistižen

Jirka je na Mikiho pořádně naštvaný kvůli nedodržení termínu odevzdání práce. Zároveň ale není slepý. Všímá si, že se s Mikim něco děje. To registruje také Adriana, která se snaží Mikimu kamarádsky domluvit.

Sama toho má v poslední době také naloženo ažaž kvůli Evženovi a Eddiemu... Při čem nachytá Adrianu a Mikiho Evžen? A při čem Eddie? Proč bude mezi Adrianou a Eddiem opět dusno? A co odhalí Vlastimil Pešek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz