Ulice 25.2.2016 - 2979. díl

Otovo tajemství odhaleno! Co se provalí?

Ota umí občas pořádně překvapit. Dokonce ani Tereza a David netuší, jaké zásadní novinky si nechává pro sebe. Jak a co už brzy praskne?

Ota a velký tajnůstkář? To k němu Tereze ani Davidovi moc nesedí. Už záhy se ale sami přesvědčí, že opak může být pravdou. Ani jim se totiž Ota se vším nechlubí, přestože společně probírají kdeco. Na co ti dva náhodou kápnou? A co Otu pořádně vykolejí?

Kriminalista Herman nečekaně narazí! Od koho dostane pořádné kapky?

Kapitán Herman je zvyklý na ledasco, ale tohle ho přeci jen docela zaskočí. Jakmile se opět začne v Cooloně vyptávat na Tonyho, přijde hodně překvapivá reakce od někoho, od koho to rozhodně nečeká. Co se stane?

Ráno Rozina odletí směr Milán, večer se svým blízkým přihlásí se všemi novinkami. Ne vše ale bude tak růžové, jak se na první pohled zdá. Čeho se Rozina už nyní obává?

Jakmile se kriminalista Jiří Herman vydá po stopě, je jako ohař na lovu. Nic ho nezastaví, dokud svou kořist nechytí. Někdy však narazí na nečekané překážky, jako například v případě tohoto pátrání. Jen co se v Coolně začne nanovo shánět po Tonym, přijde rychlá a rázná sprcha... Kdo se s kapitánem Hermanem velmi rychle vypořádá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz