Ulice 29.2.2016 - 2981. díl

Po páteční hádce je mezi Terezou a Romanem stále dusno, i když oba dva touží po usmíření. Jenže ani jeden z nich nechce ustoupit. Tereza už nemíní chodit kolem Daniely po špičkách a donekonečna se nechávat urážet.

Roman dá Tereze sice za pravdu, že to Daniela v pátek přehnala, ale i nadále trvá na tom, že Tereza do jeho rozhovoru s Danielou zasahovat neměla. Tím Terezu znovu namíchne. O jejich konfliktu nemá ani páru Ota, který Terezu nechtěně ještě více naštve… Proč to Ota od Terezy pořádně schytá? Jak to bude dál s Otou a Hedvikou? A jak s Romanem a Terezou?

Ančina lež

Bedřich ráno náhodou objeví v Ančině kabelce dost zvláštní model čepice. Anča mu vysvětlí, že čapka patří Růže, se kterou byla o víkendu na výstavě. Ale jen co Bedřich odejde do práce, Anča zatelefonuje Heleně, aby se s ní domluvila, kdy jí čepici předá… Proč Anča Bedřichovi lže? Jak dopadne rodinná oslava jeho svátku? A jak zaperlí Skyler?

Tondovy pokroky

Rudolf se ráno podiví, že mu nezvonil budík. Simona se přizná, že za to může ona, protože chtěla, aby se aspoň trochu vyspal. Začíná o něj mít docela starost. Denně jezdí do nemocnice za Tondou, jenž je stále v kómatu, k tomu práce, drobné opravy a hraní v penzionu. A navíc i strach o bráchu, jehož zdravotní stav se zatím moc nelepší… Čím Tonda překvapí Simonu? A jak je na tom Jirka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz