Ulice 8.3.2016 - 2987. díl

Martin se ráno domlouvá s Veronikou ohledně vyzvednutí Roziny na letišti. Cestou by se chtěl ještě zastavit na faře a dát faráři Rybovi opravený nábytek, které jim v dílně již začínají překážet.

Veronika si najednou uvědomí, že má odpolední, takže by to s Martinem na letiště nestihla. Docela vyhýbavě pak Martinovi odpoví na otázky ohledně Marka a jejího docházení na faru. Vloni touhle dobou pomáhala připravovat pašije, letos ani neví, jestli se už Marek vrátil z dovolené... S jakými novinkami se Rozina vrátí z Milána? Čím Martin zaskočí faráře Rybu? A čím Veroniku?

Starost o Adrianu

Zora je ráno zvědavá, jak Adriana včera vzala rozchod. Eddie však Zoru zklame přiznáním, že jí nakonec nic neřekl. A okamžitě také vysvětlí důvod. Poté Zoru zaskočí návrhem, aby si našla někoho lepšího, než je on. Adriana později prozradí Amálii, jak dopadlo její včerejší setkání s Evženem... Co si Adriana vyčítá? K čemu ji Miki přemluví? A jaké budou následky?

Nevydařené prázdniny

Tereza, Roman a Oliver se vrátí předčasně z hor, protože Roman i Oliver onemocní. Hlavně Romanovi je dost mizerně. Nejraději by si šel okamžitě lehnout, ale musí ještě zajet s Oliverem k lékaři. Tereza se nabídne, že to zařídí. Roman by její návrh za jiných okolností odmítl, ale tentokrát její pomoc uvítá... Co dnes nejvíc namíchne Danielu? A co kupodivu zabere na nemocného Romana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz