Ulice 9.3.2016 - 2988. díl

Ota na zabití! Co provede Hedvice?

Ota je sice bezva kamarád a nezkazí žádnou legraci, ale někdy to s ním není jednoduché, zvláště pokud se do něj zamilujete. Jakou taktiku Ota zvolí na zaláskovanou Hedviku?

Mít Otu za kamaráda je vážně výhra. S ním se totiž nikdy nenudíte. Buď sype z rukávu fórky a neskutečné hlášky, nebo vás baví svými historkami. Anebo vymýšlí, jak zůstat i nadále nepolapen, což se mu však v poslední době moc nedaří. Zamilovala se do něj totiž Hedvika, která Otovo pravidlo třikrát a dost nemíní akceptovat. Jak jí uniknout? Otova vynalézavost nezná mezí... Proč by měla vzít Hedvika nohy na ramena a na Otu se raději vykašlat?

Dojemné shledání Veroniky a faráře Ryby

Mohou být Veronika a farář Ryba po tom všem, co se mezi nimi stalo, i nadále přáteli? Veronika si stále myslí, že ano. Opravdu už mají své city pod kontrolou?

Veronika se zařekla, že na faru už nevkročí. Potřebuje na faráře Rybu zapomenout, vymazat si ho ze srdce. Když se však od Martina dozvěděla, že Rybově mamince se asi přitížilo, svůj názor změnila. Za Markem se rozjede, aby mu nabídla pomoc. Zvládne to? Jak setkání oba dva ustojí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz