Ulice 11.3.2016 - 2990. díl

Radek Mastný má náladu pod psa, což okamžitě odnese Henry, který ho obsluhuje v hospodě. Mastný si na něm zchladí pro nic za nic žáhu tak, že to Květa začne hned řešit. Podebraný Mastný se jí přizná, že se snaží od rána zjistit, co je pravdy na tom, že se Tonda Hložánek vrací do politiky a ke všemu ještě usiluje o jeho pozici na kandidátce.

Květa mu doporučí, aby se sám přesvědčil, jak na tom Tonda zdravotně je. Když nic jiného, alespoň nasbírá politické body za to, že ho zašel do nemocnice podpořit. Mastný se na to moc netváří, ale do nemocnice nakonec skutečně zajde... Na jaké nové slovíčko si Tonda Hložánek díky Mastnému vzpomene? Jaký fígl má na Tondu Simona? A čím ho zaujme Mirka?

Tony v podezření

Digi se vrátí domů až pozdě v noci. Tony jí hned referuje, že s holkami hráli obdobu svlíkacího pokeru i že ho Věrka přistihla jen v osušce, když se nečekaně vrátila pro zapomenutou peněženku. Digi z toho žádnou vědu nedělá, ovšem Věrka tuto příhodu hned tak z hlavy nepustí. Když se navíc Tony odpoledne nečekaně objeví u Digi s tím, že si od Věrky přebírá holky, Věrka okamžitě zostražití... Co všechno se Věrka dozví od Páti? Na čem se dohodne s učitelkou Landovou? A proč Tonyho dnes vyhledá kapitán Herman?

Pokus o usmíření

Bedřich se začne shánět po faktuře, kterou si založil do jedné z knížek na poličce v dětském pokoji. K velkému překvapení zjistí, že knížky, co tam byly celou dobu, jsou fuč. Trochu nervózně se zeptá Anči, jestli o nich náhodou něco neví. Ta přizná, že je dala pryč, protože je stejně nikdo nečetl. V tu chvíli Bedřich vybouchne, takže se vzápětí s Ančou znovu poštěkají... S čím se Anča svěří Heleně Halamové? Jak se Anče a Bedřichovi povede dnešní usmiřovací večer?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz