Ulice 14.3.2016 - 2991. díl

Už příští týden se pár vašich starých známých z Ulice pořádně zapotí. Někteří z nich mají co vysvětlovat, někteří by byli naopak rádi, kdyby nic vysvětlovat nemuseli. A komu nebude ani trochu do smíchu?

Kdyby Digi věděla, jak ji řeší Věrka Marečková s učitelkou Landovou, asi by byla daleko ostražitější. Ty dvě chtějí za každou cenu chránit její děti. Jen je tu malý háček – Páťa s Julčou žádnou záchranu nepotřebují...

Zato Eddiemu by prospěl panák na vzpruhu ve chvíli, kdy se ocitne na jednom místě se Zorkou a Adrianou. Veronika, kterou trápí nešťastná láska i výčitky svědomí kvůli manželovi, přestože mu nevěrná nebyla, si už příští týden sáhne na dno. A nebude sama...

Martin má podezření! Dozví se pravdu?

Martin už delší dobu tuší, že se s Veronikou něco děje. Změnila se, chvílemi mu připadá jako tělo bez duše. Jeho podezření ještě více vzroste už příští týden, kdy Veronika i farář Ryba kvůli němu zažijí hodně perné chvilky. Odhalí Martin, jak se věci mají?

Veronika svého muže nepovedla, přesto se mu nemůže už delší dobu podívat do očí a vyhýbá se jakýmkoliv intimnostem. Už jen to, že se zamilovala do někoho jiného, bere jako své obrovské selhání a provinění vůči Martinovi i manželskému slibu, který mu dala. Přitom Martina miluje, život bez něj si nedovede představit. A rozhodně o něj ani svou rodinu nechce přijít.

Veronika se už příští týden začne snažit, aby to mezi ní a Martinem bylo zase jako dřív. Ale je něco takového vůbec možné, když má srdce vedví a stále se trápí? Jsou chvíle, kdy manžel bezpečně pozná, že mezi ním a jeho ženou je hluboká propast, i když jsou těsně vedle sebe. Jak Martin zareaguje? A jak se to dotkne Veroniky, faráře Ryby i zbytku rodiny?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz