Ulice 18.3.2016 - 2995. díl

Veronika se v práci marně snaží zastavit pláč. Zuzaně přizná, že má obrovské výčitky svědomí. Martin na ní včera poznal, že se něco děje. A navíc i neomylně uhádl co. Ona mu to ani nedokázala vyvrátit, protože mu nechce lhát. Teď už jen doufá, že na Moravě se to mezi nimi spraví.

Samotný Martin se kvůli včerejšku hodně užírá. Toho, že není ve své kůži, si všimne i Šárka, která ho obsluhuje v hospodě. Aniž by to tušila, strefí se přímo do černého, když s ním začne rozumovat o manželství... Proč se Martin vypraví za farářem Rybou? Jak jejich setkání dopadne? A co pořádně vykolejí Martinovu rodinu?

Jardova záchranná mise

Jarda se přes den zastaví za Lumírem, aby ho trochu povzbudil a zároveň mu dal cenné rady do života. A nepřijde s prázdnou. Z tašky vyloví pivka i hračky pro Alexe po svých dětech. Záhy se ukáže, že přišel v pravou chvíli. Lexík už má Lumíra docela ochočeného, což by se podle Jardy mělo rychle změnit. A nejen to... Co Jarda doporučí Lumírovi? Jaký zlepšovák spolu vymyslí? A co dost nepříjemně zaskočí Světlanu?

Helenin návrh

Helena Halamová se znovu chystá do Indie. Tentokrát by zážitky z cest ráda sdílela s Ančou, a tak jí navrhne, aby jela s ní. Anču tím docela zaskočí, protože by vyrážely už za měsíc na tři týdny... Pojede Anča s Helenou? A jakého brouka do hlavy nasadí Franta Bedřichovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz