Ulice 29.3.2016 - 3002. díl

U Moniky a Máry by ráno mohli vybírat vstupné. Vidět Máru, Adama a Tonyho čerstvě probuzené po jejich nočním tahu vážně stojí za to. Jak na tom jsou? Mára tušil, že jeho narozeninová pánská jízda bude veliká. Ale že se z toho vyklube takováhle pařba roku, to vážně nečekal. Ostatně není sám, komu je po ránu docela ouvej. S Adamem a Tonym by mohli z fleku soupeřit, kdo dopadl hůř.

Důsledky noční jízdy

Mára, Tony i Adam se probudí s obrovskou kocovinou a ještě větším oknem. Společně se marně snaží dát dohromady střípky ze včerejší pánské jízdy s Jáchymem. Monika z nich má docela srandu a obětavě jim dává první pomoc.

Když Mára přizná, že Jáchyma vlastně vůbec nezná, Monika z toho velkou radost mít nebude. Její špatné tušení se ještě znásobí, jakmile kluci začnou postupně přicházet na to, co všechno jim po společné pařbě chybí... Co je Jáchym zač? A splní se Márovi jeho největší narozeninové přání?

Světlaniny jobovky

Světlana se sice probudí do nádherného rána, ovšem den už tak krásný mít nebude. Vzápětí jí ho totiž pokazí Denisa Mastná, která jí zavolá, že pro ni má dvě jobovky. Světlaně po telefonu bohatě stačí ta první. Tu druhou si raději vyslechne až na radnici. A bohužel je ještě mnohem horší, než by čekala... Jaké špatné zprávy se Světlana dozví? Jakou nezvyklou nabídku dostane Nyklová? A jak si Lumír a Jarda poradí s koláčky pro Mirinku?

Veroničina naděje

Veronika je na tom už mnohem lépe než před pár dny. Zuzaně se svěří, že s Martinem strávili svátky v Loučce, což jim hodně prospělo. Po dlouhé době měla opět pocit, že je u nich doma všechno jako dřív. Když Zuzana zmíní, že se byla podívat na pašijích, Veroniku to přeci jen rozhodí... S čím Vítkovi pomůže Filip? A co udělá Martin za Veroničinými zády?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz