Ulice 30.3.2016 - 3003. díl

Je to již nějaký čas kdy Veronika Maléřová a farář Ryba jen stěží bojují se svými city. Chvílemi to vypadá, že Veronika přesvědčila sama sebe, že s Markem dokáže být opět kamarádka, ale jen co jej vidí, vždy rychle pochopí, že tomu tak není. Veroničiny výlevy vzteku a to jak je bez nálady dává obrosvsky zabrat Markovi. A nejen jemu prakticky již celé Meléřovic rodin je zřejmé, že něco není v pořádku. Dnes se přihodí něco, co nikdo z nich nečeká. Situace se vymkne kontrola a jednotlivé lži a polopravdy se začnou ořit jako domečky z karet.

Tohle vypadá podezřele! Co se děje se Skyler?

Franta má pro Skyler skvělou novinu, se kterou se jí hned pochlubí. Její reakce ho tentokrát ale hodně překvapí. Co to s ní je?

Franta je se Skyler stále v kontaktu, i když je od sebe dělí stovky kilometrů. Díky internetu spolu denně mluví, navzájem si říkají všechny novinky. A Franta pro ni má tentokrát opravdu pecku! Proto si v první chvíli ani nevšimne, že u Skyler je něco jinak. Co se děje? Čím Skyler zaskočí Frantu?

To je strategie! Čím Jarda pobaví Lumíra?

Jak zpacifikovat nespokojené dítě a z nedostatku udělat přednost? Jarda na to má jednoduchý recept, se kterým uspěl i v případě zmršených koláčků. Jaký?

Akce koláčky má ještě dohru. Hned následujícího dne se Jarda zastaví za Lumírem, aby mu poreferoval, jak se zmršenými koláčky doma pochodil. A ten bude jen koukat. Jarda totiž jejich dílo dovedl k dokonalosti. Čím? A jak si koláčky vedly v obrovské konkurenci v Mirinčině školce? Tohle byste do Jardy asi neřekli! Jaký je jeho recept na vybruslení z průšvihů?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz