Ulice 5.4.2016 - 3007. díl

Minulý čtvrtek přiletěla do Prahy vyděšená sedmnáctietá Skyler, dnes dorazí v brzkých ranních hodinách z Amsterodamu její rodiče. A rozhodně to nebude na přátelskou návštěvu Liškových, s jejichž šesnáctiletým synem Skyler chodí. Skyler se okamžitě rozklepe strachy, protože ví, co její otec dokáže, když se naštve. Ostatní ji hned začnou před běsnícím otcem chránit a modlit se, aby se Jean Claude co nejdříve uklidnil a byla s ním rozumná řeč. O čem? Liškovi i van Ruyterovi musí nečekaně řešit problém, který všechny pořádně zaskočí...

Van Ruyterovi v Praze

Van Ruyterovi dorazí z Amsterodamu ještě v noci. Rozčilený otec Skyler okamžitě zburcuje Liškovy bez ohledu na to, kolik je právě hodin. Chce s dcerou ihned odjet nazpět do Holandska, ale ta z něj má takový strach, že se raději zavře ve Frantově dětském pokoji.

Liškovi i Justine se snaží Jean Clauda uklidnit, ovšem marně. Ten je v takové ráži, že by se klidně popral i s Frantou, jenž Skyler brání. A později bude ještě hůř… Čím Jean Claude šokuje svou ženu, Skyler i Liškovy? A proč se Anča nepohodne s Bedřichem a Zuzanou?

Martinovo překvapivé rozhodnutí

Vyčerpaná Veronika nakonec usne v křesle. Martin ji v noci probudí, jestli náhodou nemá ranní. Veronika mu je za to vděčná, protože by jinak zaspala. Po jejím odchodu do práce si Martin trochu zdřímne na pohovce. Ráno pak vypraví děti do školy jako obvykle, když je Veronika v pekařství… Co bude u Maléřových dnes jinak? Čím Martin zaskočí Veroniku? A jak dopadne Martinovo setkání s farářem Rybou?

Mirčin svátek

Tondu Hložánka mají zítra převézt z nemocnice do rehabilitačního ústavu. Simona s Rudolfem věří, že mu změna místa prospěje. V nemocnici totiž žádné velké pokroky nedělá. Zatímco ti dva se mu věnují, jak jen mohou, Mirku pohltily úplně jiné starosti… Proč se Jirka pohádá s mámou kvůli tátovi? Jak Mirka oslaví svůj svátek? A jakou legrácku chystá Vlastimil Pešek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz