Ulice 8.4.2016 - 3010. díl

Mára se rajonu drsných taxikářů z centra při svých jízdách taxíkem raději vyhýbá. Jenže ne vždy to je možné, zvláště pokud si ho tam objedná klient. A právě to se stane Márovi osudným. Ostří taxikáři s ním tentokrát nebudou jednat v rukavičkách a počkají si na něj, navíc v dostatečné přesile, aby mu dali pořádně za vyučenou...

Taxikáři z centra si vyřitují účty

Monika se po dlouhé době opět probírá fotkami z Ugandy. Márovi se svěří, že s odstupem let se jí to už nezdá tak strašné. Dokonce by se do Afriky ráda znovu podívala, samozřejmě jako turista a s Márou po boku.

Mára připustí, že pokud by Monika dostala slevu od klienta, pro kterého dělá s Adamem projekt, mohli by o tom výhledově uvažovat. Tonymu se pak Mára úlevně svěří, že taxikáři z centra ho včera snad neviděli... Jak si Mára odskáče střet s taxikáři z centra? Kdo mu zachrání kůži?

Danieliny tajnosti

Romanovi se ráno neodpovídá snadno na Tereziny otázky ohledně včerejška. Snaží se co nejrychleji převést řeč jinam, a tak Tereze prozradí, že jde se Sabinou k psychologovi. Zároveň se přizná, že z toho nemá moc dobrý pocit. Tereza mu hned nabídne vlastní kontakty na dobré psychology, což Romanovi moc nepřidá... Jak dopadne dnešní setkání Romana a Daniely? Jak to spolu po včerejšku mají? Co všechno Roman o své ženě netuší? A čím Terezu definitivně namíchne Miki?

Jardův návrh

Ulici zaplaví plakáty Mastného, na kterých pózuje se Šímou. Nyklová hned poradí Světlaně, aby se nechala vyfotit s Alexem, ale to Světlana okamžitě zamítne. Ona chce dělat kampaň jinak. Nehodlá se voličům podbízet, ráda by zůstala sama sebou. To ale asi nebude tak jednoduché... Čím Lumíra nadchne Jarda? Čím Nyklovou překvapí Růža? A jaké pokroky dělá Lexík?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz