Ulice 13.4.2016 - 3013. díl

Jako by toho Veronika a Martin, jejichž manželství je v krizi, neměli naloženo už takhle ažaž. Důsledky jejich krize se totiž začínají podepisovat i na dětech. Najednou budou muset opět spojit své síly a být především rodiči. Do školy si je totiž zavolá na kobereček učitelka jejich syna Filipa, který má dost velký průšvih... Co Filip vyvedl? A čím rozhodí Veroniku i Martina?

Tony provokuje Landovou! Co jí provede?

Tony, Páťa a Julča jsou ve škole jako tři spiklenci. Zatímco oni se skvěle baví svým tajemstvím, učitelka Landová je opět ve střehu. Co jí bude podezřelé tentokrát?

Kdyby Tony tušil, co Digi řešila ve škole před pár dny, asi by učitelku Landovou tak neprovokoval a dával si před ní větší pozor na pusu. Takhle jí jen poskytne další možnou munici proti sobě. Protože to, co udělá tentokrát, se dá opravdu vykládat různě. A vzhledem k tomu, z čeho ho podezřívá učitelka Landová, je celkem jasné, jak si to vyloží ona... Přesně tohle jsou chvíle, které by se mohly Tonymu opět šeredně vymstít! Co na něm bude Landové podezřelé tentokrát?

Přituhuje! Co všechno Miki objeví v Eddieho počítači?

Eddie ani netuší, jak riskuje, když svůj notebook svěří do rukou Mikiho. Ten totiž nechtěně odhalí i to, o čem by nikdo neměl vědět. Na co všechno přijde? A jak zareaguje?

Znovu zprovoznit Eddieho počítač je pro Mikiho hračka. Ten však kromě závady odhalí i některá Eddieho tajemství, o kterých by právě on věděl neměl vzhledem k tomu, jak blízko má k Adrianě. Co všechno Miki v Eddieho počítači náhodou objeví? A komu o tom řekne? Nad Eddiem se stahují docela velká mračna! Co o něm Miki zjistí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz