Ulice 18.4.2016 - 3016. díl

V Bedřichu Liškovi se to hromadí už docela dlouho. Dnes mu s konečnou platností dojde trpělivost. Helena Halamová, nejlepší kamarádka jeho ženy Anči, totiž provede něco, co pro něj bude již opravdu hodně přes čáru. A než žít v manželství, ve kterém jsou svým způsobem stále tři, odhodlá se Bedřich k něčemu, co by ho mohlo do finále hodně mrzet... Zlomové okamžiky mezi Ančou a Bedřichem.

Odletí Anča do Indie

Anče zavolá ráno do práce rozhozená Skyler, že už nemůže dál. Anče se podaří Skyler uklidnit, ale začne si kvůli ní dělat velké starosti. Rodiče na ni totiž tlačí, aby šla na potrat.

Anča je nyní vlastně jediný člověk, který se staví proti interrupci a který je těhotné Skyler oporou. Jenže Anča by měla už tento týden odlétat do Indie. Za daných okolností to proto začne zvažovat. Ráda by byla Skyler kdykoliv k dispozici, což v Indii zřejmě nebude tak snadné... K čemu se Anča nakonec rozhodne? Čím Frantu zaskočí Halamová? A proč rupnou nervy Bedřichovi?

Tereziny obavy

Tereza se probudí do neradostného rána. V bytě je sama, nikde žádný vzkaz. Ve škole se pak před Davidem ani moc nerozpovídá o víkendu. Jen přizná, že byl nic moc. Až Gábině, která se za ní zastaví ve škole, poví víc. Třeba to, že se s Romanem od páteční hádky neviděla... Jak chce Daniela získat Romana? Podaří se jí to? Jak to nyní spolu mají Tereza a Roman?

Šetření u Digi

Digi ráno zajde za učitelkou Landovou, aby omluvila dcery na zítřejší první hodinu, protože mají sezení u psychologa. Zároveň je odhlásí z jejího výtvarného kroužku. Landová se jí to snaží rozmluvit, ale takovým způsobem, že se Digi neudrží a od plic jí řekne, co si o ní myslí. Později je Digi v práci hodně nervózní kvůli dalšímu šetření pracovnice ze sociálky... Jak dnešní šetření ustojí Věrka Marečková a jak Tony? A co bude podezřelé Nyklové?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz