Ulice 19.4.2016 - 3017. díl

Halamová odhaluje svou druhou tvář! Čím šokuje Anču?

Helena se vybarvuje

Takovou studenou sprchu Anča ani v nejmenším nečeká. Chce s Helenou v klidu probrat její včerejší jednání, ovšem to, co se od ní dozví, jí úplně vyrazí dech. S čím na ni Halamová vyrukuje?

Anča byla velmi překvapená, když se dozvěděla, že Helena zašla za jejími zády za Frantou a pokusila se udělat si z něj spojence. Jednou se rozhodla, že do Indie nyní neodletí, takže Helenin čin bere jako velkou podpásovku vzhledem k tomu, jak vyostřené vztahy u nich nyní kvůli ní jsou. Jenže když to s ní začne rozebírat, zaskočí ji Helena ještě víc. Takovou ji totiž ještě nezná... Helena Halamová se drsně obuje do Anči! Kam až zajde?

Anča prosí Bedřicha, aby ji nenutil vybírat si mezi ním a Helenou. On je její manžel, ona nejlepší kamarádka. Bedřich ale nevidí jiné řešení, jestliže chtějí manželství zachránit. V dílně pak přešlý Bedřich přizná Jindře a Ondrovi, že s Ančou mají krizi.

Bedřich se dokonce obává, že si brzy bude muset hledat nové bydlení. Jindra ho už shání, protože se zanedlouho stěhuje do Prahy. Anča se později sejde s Helenou, aby s ní probrala včerejšek. Ta na tom, že šla za Frantou, ale nevidí nic špatného... Čím Helena šokuje Anču? Jak se Anča nakonec rozhodne ohledně Indie? A čím překvapí Frantu?

Střet Landové a Tonyho

Vilma Nyklová hned ráno vyzvídá na Digi, jak si tu její dcery zvykly. Snaží se vypátrat, proč se o ni a holky zajímá sociálka. Podle ní to nebude jen tak. Také ředitelku Puklickou šetření sociálky překvapí. Má obavy, že se jim kauzu nepodaří ve škole utajit. Učitelka Landová je naopak ráda, že se tím úřady zabývají... Z čeho Landové přeci jen zatrne? Co chce Digi dělat? A čím Landová spustí nebezpečnou lavinu?

Dusno kvůli Rozině

Vítek donese Veronice koláčky z Rybovy rozlučky na faře. Nechtěně ji mučí otázkami týkajícími se Rybova odjezdu. Rozhozené Veronice pak ještě více naloží Rozina, která jí neustále dává najevo, co si o ní myslí... Co Rozině vadí nejvíc? A co jí o svém vztahu s Radkou prozradí děda Josef?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz