Ulice 20.4.2016 - 3018. díl

Další rána pro Tonyho! Co mu provede Nyklová?

Nyklová si vychutnává Tonyho

Kauza Tonyho se všem začíná vymykat z rukou a žít si svým životem. Co všechno se může stát, když se o nesmyslném obvinění Tonyho dozví Nyklová?

Nyklová se včera stala svědkem něčeho, co je pro ni hodně tučné sousto, i když nezná souvislosti. Dokonce si ani nezjistí, co je pravda a jak se věci mají. Jí stačí, co viděla a slyšela, aby si o choulostivém obvinění Tonyho udělala vlastní obrázek. Jako správná drbna si z toho vezme jen to, co se jí hodí. A podle toho pak i reaguje. Tím zaskočí nejen Tonyho, ale také Digi. Co jim udělá? Přesně toho se Digi obává! Jak drbna Nyklová zareaguje na Tonyho poté, co se dozvěděla o obvinění?

Digi po včerejším incidentu s Landovou zvažuje, že dcery raději přeloží co nejdříve na jinou školu. Dnes je chce nechat doma, ale Věrka jí to s ohledem na holky rozmluví. Jenže to, čeho si Digi tolik obává, se bohužel i tak stane realitou. Tonyho kauza si začíná žít svým životem… Co Tonymu provede Nyklová? A proč se Digi nepohodne s Jardou?

Radka je tu! Jak dopadne její seznámení s Maléřovými?

Filipa štve, jaké dusno teď Rozina doma dělá. Ráno jí domlouvá, aby se srovnala nejen kvůli mamce, ale i návštěvě Radky, na kterou se už těší. Rozina mu však vpálí, že mámě je Vítek přednější než oni s tátou. Nedokáže jí prostě odpustit, že táta odešel z domova kvůli ní.

Po škole se Rozina zajde tátovi pochlubit, že vyhrála další casting. A hned ho i požádá, aby jí napsal omluvenku na zítřejší schůzku s fotografem. Martin jí dá okamžitě najevo, že si nepřeje, aby takhle obcházela mamku… Jak Rozina zareaguje? Jak dopadne Veroničino náhodné setkání s farářem Rybou? A jak zapůsobí Radka na Josefovy blízké?

Helenina omluva

Mezi Ančou a Bedřichem je to ráno hodně opatrné. Snaží se ale spolu komunikovat a zažehnat krizi, kterou nyní jejich vztah prochází. Našlapují kolem sebe ale po špičkách, aby se toho druhého náhodou něčím nedotkli. Anču později zaskočí svou návštěvou Helena, která se u ní zastavila cestou na letiště… Jak to nyní spolu ty dvě mají? A z čeho bude v šoku Ema?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz