Ulice 21.4.2016 - 3019. díl

Jak se vypořádat s následky těžké mrtvice? Toto řeší nejen svérázný pacient Tonda Hložánek, bývalý starosta a velký záletník, ale i jeho blízcí. Nyní o Tondu pečují bratr Rudolf a jeho partnerka Simona, u kterých našel azyl po propuštění z nemocnice. Ovšem čas u nich se Tondovi už krátí. Co nevidět by se měl vrátit domů, ke své ženě Mirce. I tak si s ním ale Rudolf a Simona ještě užijí své. A nejen oni. Například rehabilitační sestra na tohototo svého pacineta asi hne tak nezapomene...

Skyler je tu! S jakým zprávami přijela?

Pro Frantu i Skyler je to nyní hodně těžké. Frantovi na Skyler záleží, ale ta mu nedokáže odpustit jeho váhání ohledně dítěte. Spraví se to? A proč Skyler nečekaně přijede?

Skyler s Frantou téměř nekomunikuje. Když se s ním viděla naposledy, hodně ji zklamal. Od té doby je jejich vztah na bodu mrazu. Zlepší se to konečně? Frantu hodně překvapí, když se náhodou dozví, že Skyler opět přijela z Amsterodamu do Čech. Samotná Skyler mu totiž vůbec nedala vědět, že se do Prahy chystá. Proč? Co je u ní nového? Jak to spolu nyní mají Franta a Skyler?

Růža je jediný člověkem, kterému se Anča svěří se vším, co ji trápí, i s tím, proč se rozhodla skončit s Helenou a jak se momentálně cítí. Zaskočená Růža se ji snaží povzbudit, ale tentokrát se jí to moc nepodaří. Ančiny chmury půjdou stranou až ve chvíli, kdy opět začne bojovat o svoji rodinu. A tentokrát jde opravdu o hodně… Co se stane? Co všechny Liškovy hodně vykolejí? A jak to spolu nyní mají Anča s Bedřichem?

Veronika přistihla Martina

Veronika se ráno omluví tátovi za svůj včerejší výbuch. Až teď mu přizná, že ji odpoledne rozhodilo setkání s farářem Rybou. Roziny se pak zeptá na její casting. Nemile ji překvapí informace, že Rozině již napsal omluvenku do školy táta. Veronice dojde, že pokud by se Roziny sama nezeptala, nic by jí neřekla. Ihned ji proto srovná do latě. Chce, aby ji o všem, co se týká modelingu, informovala jako dříve. Rozinu její ráznost docela zaskočí… S kým Veronika přistihne Martina? A s čím se Rozina svěří Viki?

Tondovy choutky

Tondu čeká zítra stěhování od Simony a Rudolfa k němu domů. Rudolf ho ujistí, že budou stále v kontaktu. Zároveň mu klade na srdce, aby poctivě cvičil. Za odměnu mu slíbí pivo. Jenže Tonda už záhy udělá pravý opak. Rehabilitační sestru během cvičení tak urazí, že jí dojde s konečnou platností trpělivost… Co Tonda vyvede? A čeho se Simona a Rudolf nyní hodně obávají?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz